Elevrekruttering

Nu er muligheden der for at finde den rette lærling til din virksomhed med en skræddersyet annonce.

Få lavet din egen annonce, som tager afsat i dine værdier, og det, som du mener, er vigtig for dig. Sæt jeres eget præg og aftryk og få det som I gerne vil have med i annoncen.
Som en del af aftalen mellem Future & Co og DI Dansk Byggeri Alufacadesektionen, har jeres virksomhed mulighed for at indrykke jeres stillingsannonce på www.elevportalen.dk og www.Young-Career.dk.

I skal blot indsende tekst eller andet materiale på info@elevportalen.dk, hvorefter vi sørger for layout, indrykning og aktivering inden for et par timer. Jeres stillingsannonce vil ligeledes blive eksponeret på Facebook samt udsendt til matchende profiler i vores netværk.

I er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Kontakt: Signe Segall / 60 14 28 20.

DM i Skills

Alufacadesektionen har i samarbejde med 3F og Byggeriets Uddannelses ansvaret for deltagelse ved DM i Skills. DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.

DM i Skills er Danmarks største begivenhed for erhvervesuddannelse med flere tusindende besøgende. 

Skills 2024 afholdes den 18.- 20. april i Roskilde.

Untitled design (9).jpg

Til venstre ses årets vinder Benjamin Larsen fra virksomheden Fazade i Korsør.

Til højre ses børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye sammen med Rasmus Hindsgavl Strømberg, fra virksomheden REDTZ Glas & Facade A/S i Odense. Rasmus vandt en arbejdsmiljøpris for at være særlig opmærksom på at sikre et godt arbejdsmiljø, mens han løste sin opgave i forbindelse med konkurrencen.

Videoer

Alubyggeruddannelsen

DI Byggeri Alufacadesektionen

Alubyggeruddannelsen - Skills 2020

DI Dansk Byggeri Alufacadesektionen

Alubygger Skills 2019

DI Dansk Byggeri Alufacadesektionen
Jesper Ræstrup Hald

Jesper Ræstrup Hald

Konsulent

  • Direkte +45 7216 0187
  • Mobil +45 2033 5685
  • E-mail jerh@di.dk