Rasmus Thygesen og Kasper Bech Nonnebo giver hånd på DI Tekniks opkøb af Industrial Level

08.02.24 DAU Nyheder

DI-Teknik udvider med opkøb af Industrial Level for styrket automation og cybersecurity-rådgivning

DI-Teknik, en førende aktør inden for automatisering og industriel el, har yderligere styrket sin position ved at erhverve den danske rådgivningsvirksomhed, Industrial Level. Dette opkøb, afsluttet den 1. februar 2024, markerer DI-Tekniks strategiske skridt mod at imødekomme fremtidens krav til cybersecurity inden for automation.

Siden etableringen i 2020 har Industrial Level fungeret som en uafhængig rådgiver inden for automation for forskellige virksomheder og organisationer. Med dette opkøb udvider DI-Teknik sit fuld-service-udbud, der allerede omfatter industriel automation, industriel IT og industrielle installationer, til nu også at inkludere specialiseret rådgivning.

Rasmus Thygesen, direktør i DI-Teknik, udtaler: "Vores beslutning om at opkøbe Industrial Level afspejler ikke kun vores dedikation til at levere branchens bedste løsninger, men også vores fortsatte engagement i at forbedre vores eksisterende produktportefølje. Med dette strategiske opkøb udvider vi vores kompetencer inden for cybersecurity rådgivning, og vi ser frem til at styrke vores position som en pålidelig partner for vores kunder."

Styrket ekspertise og ressourcer: Industrial Level ser positivt på samarbejdet med DI-Teknik

Kasper Bech Nonnebo, direktør og medstifter af Industrial Level, deler sin begejstring for virksomhedens partnerskab med DI-Teknik. Han fremhæver, hvordan dette samarbejde vil tilføre betydelig ekspertise og ressourcer til Industrial Level. Kasper Bech Nonnebo ser positivt på denne styrkelse af deres ressourcer, især med DI-Tekniks udvikling af innovative systemer inden for NIS2 (EU's Net- og Informationssikkerhedsdirektiv), som Industrial Level ser frem til at implementere.

Det er værd at bemærke, at trods dette partnerskab vil Industrial Level fortsætte som et selvstændigt rådgivningshus, opretholde sin uvildige position på markedet og bevare sin ekspertise og unikke bidrag til kunder og partnere. Denne samarbejdsmodel bekræfter både synergien mellem DI-Teknik og Industrial Level samt deres fælles mål om at levere førsteklasses automationsløsninger og rådgivning til kunderne.

NIS2 stiller nye krav og øger efterspørgslen på helhedsorienterede løsninger

Det nyligt skærpede EU Net- og Informationssikkerhedsdirektiv (NIS2) stiller skærpede krav til sikkerhedsforanstaltninger og kontrol i virksomheder inden for kritisk infrastruktur. Dette inkluderer en øget beskyttelse mod cyberangreb. DI-Teknik og Industrial Level er positioneret til at imødekomme disse krav og levere sammenhængende og gennemtænkte løsninger.

Kasper Bech Nonnebo tilføjer: "NIS2-direktivet påvirker især virksomheder, der arbejder med digitalisering og automatisering. For produktionsselskaber og infrastrukturvirksomheder bliver det endnu vigtigere at have styr på processer og procedurer for at opfylde kravene og sikre en problemfri produktion. Dette samarbejde mellem Industrial Level og DI-Teknik giver mening i dette lys."

DI-Teknik A/S er blandt Danmarks største automationsvirksomheder med over 20 års erfaring inden for automation og industrielle elinstallationer. Det, der adskiller DI-Teknik fra konkurrenterne, er evnen til at fungere som en totalleverandør med ekspertise inden for projektering, dimensionering, programmering, installation og service. Siden marts 2022 har DI-Teknik været en del af den internationale teknologivirksomhed, Caverion.
Skrevet af:

Maja Nordal Brenøe, Head of Marketing and Communications Caverion Danmark A/S

Relateret indhold