21.12.23 DIB Blog

Ingen virksomheder kommer udenom AI

Uanset hvad du gør, vil generativ AI komme ind i din virksomhed. Derfor er det en god idé at sætte processen i gang, blogger Camilla Ley Valentin, branchedirektør, DI Digital, der inviterer til konference om mulighederne den 9. januar.

2023 har været et år, hvor alle er blevet meget bevidste om kunstig intelligens, og der er ikke tvivl om, at der er tale om en digital revolution.

Ingen anden teknologi har lige så hurtigt nået så stort et globalt publikum. Kunstige intelligens spiller ind på mange måder – både inden for datahåndtering, tekst-, billede-, lyd-, video- og kodeproduktion samt kompleks spørgsmålshåndtering påvirker arbejdspladser og virksomheder betydeligt. For ikke at tale om de muligheder der nu er kommet med AI-værktøjer som ChatGPT, som virker out-of-the-box og kan bruges af alle fra CEOs til studentermedhjælpere.

Det vil revolutionere vores dagligdag, ligesom internettet gjorde det. Dansk erhvervsliv skal derfor aktivt tilpasse sig for at udnytte denne teknologis potentiale for vækst og konkurrenceevne.

Læs også: SMV’er får millionhjælp til AI

Omfavn AI-udviklingen

Mange virksomheder er i gang med at bruge generativ AI, fx ChatGPT, men der dukker mange spørgsmål op som datasikkerhed, outputpålidelighed, medarbejderomstilling og forretningspåvirkning.

Men jeg anbefaler at omfavne AI-udviklingen, for en ting er sikkert: Uanset hvad du gør, vil generativ AI komme ind i din virksomhed og din hverdag.

Der findes uendelige måder, hvorpå teknologien kan anvendes i virksomheder. Det er blandt grundene til, at vi den 9. januar indbyder til konferencen: AI for All i Industriens Hus, og sætter fokus på generativ AI.

På konferencen er der oplæg fra nogle af de aktører i erhvervslivet, der er længst fremme med anvendelsen og udviklingen af generativ AI.

Det gælder bl.a. Victor Riparbelli CEO og medstifter Synthesia, dansk unicorn og markedsledende generativ AI videoplatform for Fortune 100 virksomheder, og Emilie van Vliet Lundblad, der som direktør for AI og automation i den globale malingsvirksomhed Hempel er med til at sætte global retning for brugen heraf.

Niels Lunde, Børsen's chefredaktør, og erfarne tech-journalister Maria Høst og Nikolaj Sonne vil tage os igennem konferencen, og stille skarpe spørgsmål der udfolder potentialerne ved AI.

Jeg glæder mig til at høre fra hver og en af oplægsholderne.

Ses vi?

Tilmeld dig konferencen AI for all

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Camilla Ley Valentin

Camilla Ley Valentin

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3270
  • Mobil +45 2764 2760
  • E-mail calv@di.dk

Relateret indhold