29.04.24 Gulvbranchen Nyheder

Charles Christensens nye dynamiske duo

Familiefirmaet Charles Christensen er landet godt i hænderne på Allan Jacobsens børn. Christina H. Andersen og Christian Jacobsen indtrådte i ejerkredsen og ledelsen for et år siden som led i et glidende generationsskifte og er nu en del af maskinrummet.

Charles Christensen er kendt som et af Danmarks ældste og største gulvbelægningsfirmaer. Det har i mange år været drevet af Allan Jacobsen, som overtog selskabet i 2006 fra 3. generation i familien Christensen.

Nu har familiesagaen fået et nyt kapitel. Allan Jacobsens børn Christina H. Andersen og Christian Jacobsen er nemlig trådt ind i ejerkredsen og ledelsen af firmaet, der har 48 ansatte og servicerer en lang række af landets større virksomheder og offentlige institutioner. Herudover har virksomheden specialiseret sig i installationsgulve samt specialløsninger til medicinalindustrien.

Christina har taget rollen som direktør og var indtil for et år siden ansat på DTU i en administrativ stilling, mens Christian har været ansat i Charles Christensen i flere år som projektleder. Christian er ansvarlig for at tage ud på byggepladserne og sørge for, at håndværket spiller. Allan er stadig aktiv i firmaet, så der stadig er en at spørge til råds, hvis der er sager, der kræver lidt ekstra.

Født ind i branchen

Christina og Christian er nærmest født ind i gulvbranchen. Lige siden de var små, har de oplevet deres faders karriere, kærlighed til gulvfaget og engagementet i firmaet Charles Christensen A/S. De deler passionen for gulvfaget og lægger vægt på at levere den samme gode service, som firmaet er kendt for nu – og i fremtiden.

Det handler om at opføre sig ordentligt, levere godt håndværk, have øje for detaljerne. For begge søskende er det også vigtigt at engagere sig i Gulvbranchens arbejde. Vores fælles forening er nemlig stedet for netværk, faglig viden og et fælles ansigt udadtil. Christian spiller da også med i Gulvgolfklubben, hvor han møder kolleger og får mange gode faglige snakke. Christina træner og satser på at vende tilbage til golfen igen, når tiden tillader det.

Relateret indhold