Medlemsservices

Det får du som medlem af Managementrådgiverne.

I Managementrådgiverne arbejder vi for at give vores medlemmer gunstige forhold at arbejde under. Det gælder både på den politiske og på den økonomiske scene.

Som medlem af DI får du adgang til en række fordele: viden om erhvervslivet, nyheder og opdateringer, professionel rådgivning, politisk interessevaretagese og meget mere. Derudover tilbyder Managementrådgiverne en række services, som er målrettet managementkonsulentvirksomheder. Du kan læse nærmere om de enkelte services i menuen nedenfor, som du frit kan benytte dig af som medlem af Managementrådgiverne.

Udvalg af medlemsservices

Synlighed

MR er branchens talerør - vi repræsenterer 140 virksomheder, herunder syv af de 10 største i branchen. 

Vi arbejder for at sikre synligheden af branchens værdiskabelse bl.a. ved hjælp af konkrete cases fra medlemskredsen. MR's medlemmer profileres i pressen og inddrages i vores løbende dialog med offentlige indkøbere. Vi tager f.eks. den tilbagevendende debat om statens brug af konsulenter og SKI's rammeaftaler op.

Vi sikrer branchens synlighed over for politiske beslutningstagere ved at arbejde intenst for at skabe bedre rammevilkår for indkøb af managementkonsulentydelser og vi har – i tæt samarbejde med DI Rådgiverne - særligt fokus på at nedbrige transaktionsomkostninger ved offentlige udbud.

Vi synliggør også branchen overfor den kommende generation af højtuddannede talenter via den årlige Stud. Konsulent Pris, hvor branchens fremmeste talenter får mulighed for at showcase deres evner indenfor managementkonsulentbranchen.

Etik og kvalitet

Kvalitet og etik er afgørende begreber i managementkonsulentbranchen.

Som medlem af MR forpligter du dig til at overholde foreningens etiske kodeks.

 

Det giver dig samtidig mulighed for at markedsføre din virksomhed med det etiske kodeks' grundlæggende principper og retningslinier, og dermed sikre din virksomhed et godt omdømme både fagligt og etisk.

 

Erhvervsetisk Nævn er ansvarlig for fortolkningen af foreningens principper og eventuelle kendelser herfra vil fungere som supplement til de vejledende retningslinier.

 

Læs mere om Erhvervsetisk Nævn her.

Hjælp ved urimelig udbud

Oplever du udbud, hvor der bliver stillet urimeligt høje krav til for eksempel tilbudsmaterialet eller den dokumentation, der skal leveres?

Managementrådgiverne tager dialogen med den offentlige udbyder for dig og hjælper med at finde frem til en bedre løsning. Vi tager løbende udbud med urimelige krav op med udbyderne - og ofte lykkes det at få reduceret kravene og det ressourceforbrug, der skal anvendes på tilbuddene. 

 

 

Ny udbudslov 

Sammen med IKA har vi udarbejdet et fakta-ark om de nye regler for indkøb under tærskelværdierne samt en mini-folder med 18 gode råd til indkøb af rådgiverydelser.

Mini-folder

Fakta-ark

 

Pensionsordning

Managementrådgiverne har sammen med DI Rådgiverne indgået en rammeaftale med Danica Pension, der betyder, at du som medlem er sikret adgang til en attraktiv pensionsordning

Med en pensionsaftale hos Danica Pension vil virksomhedens medarbejdere blive udstyret med en af markedets bredeste og mest fleksible produkt- og servicepaletter inden for forsikring og pension. 

Samtidig tilbyder Danica Pension en bred finansiel rådgivning, som giver både virksomhed og medarbejder mulighd for at få et samlet overblik over pension, forsikring, bank og realkredit. 

 

Rammeaftale

Her kan du læse om hvad Danica Pension har at tilbyde Managementrådgivernes medlemmer. 

Rammeaftale med Danica Pension

Internationalt

MR kan tilbyde sine medlemmer 15 pct. rabat på Source-for-Consulting's anerkendte marekdsrapport omkring det nordiske konsulentmarked. 

Er du interesseret i at høre mere om rabatten på Source-for-Consulting's rapport, så tag kontakt til os. 

Source-for-Consulting blev grundlagt i 2007 i England og er nu blandt verdens førende i at udarbejde markedsrapporter på managementkonsulentmarkedet i Europa og Mellemøsten.

Besøg Source-for-Consulting's hjemmeside her