27.09.22 SBA Nyheder

Nyt stærkt formandskab i SBAs bestyrelse

Bestyrelsen i Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) har afholdt ekstraordinært bestyrelsesmøde og valgt adm. direktør Thomas Kempf fra Forenede Service A/S som ny formand og adm. direktør Catja Winther fra Partneren A/S som ny næstformand.

Adm. direktør Thomas Kempf fra Forenede Service A/S som ny formand (th) og adm. direktør Catja Winther fra Partneren A/S som ny næstformand (tv).

Udskiftningen af formandskabet sker fordi SBA’s afgående formand Zanne Burø har fået nyt ansvar i Compass Group som Managing Director for Norden.  Samtidig er Allianceplus A/S blevet solgt til Serwiz A/S og dermed har SBAs næstformand CEO Anders Egehus valgt at træde ud af bestyrelsen.

Formanden for SBA vælges hvert år direkte på generalforsamlingen, men vedtægterne giver bestyrelsen mandat til at vælge en ny formand, når pladsen bliver ledig mellem generalforsamlinger. På et ekstraordinært bestyrelsesmøde har bestyrelsen derfor valgt adm. direktør Thomas Kempf fra Forenede Service A/S som formand og adm. direktør Catja Winther fra Partneren A/S som næstformand frem til generalforsamlingen i 2023.

Thomas Kempf udtaler:
Jeg ser frem til at forsætte det igangsatte arbejde i  SBAs  bestyrelse sammen med næstformand Catja Winther. SBA går forrest for leverandører af professionelle serviceydelser, og fokuserer på at uddanne og  give folk fra kanten af arbejdsmarkedet mulighed for at et job. SBA skal gerne bidrage til at medarbejderne og kunderne føler sig sikre i, at der bliver arbejdet under ordentlige forhold. Vi er nået langt, men der er stadig mere at gøre indenfor både ordentlighed, professionalisme og bæredygtighed. Det glæder jeg mig til at bidrage til.

Og fra Catja Winther lyder det:
Jeg er rigtig glad for, at jeg med bestyrelsens valg kan repræsentere de mindre og ejer-ledede virksomheder i formandskabet. Selvom man er en mindre virksomhed, kan det sagtens lade sig gøre at være ambitiøs. Så med mine egen erfaringer i bagagen, vil jeg gerne bidrage til at styrke hele branchens ambitioner samt viden, når det f.eks. gælder bæredygtighed og digitalisering af sin forretning.

SBAs bestyrelse og sekretariat takker samtidig både Zanne Burø og Anders Egehus for godt og kompetent samarbejde. Både i formandskabet, i bestyrelsesarbejdet og med sekretariatet.

Relateret indhold