14.09.23 DI Pressemeddelelse

Vi kårer Danmarksmestrene i e-handel og drøfter hvordan vi får succes med e-commerce

Danmark er blandt de bedste til digitalisering og vi er en stolt handelsnation – hvordan får vi det bedste ud af at kombinere de to ting? Det er på dagsorden når Dansk Industri, PostNord, Digital Dogme, DI Digital, KPMG og Vertica inviterer til konference om e-commerce. På konferencen uddeles to nyindstiftede priser til de dygtigste ledere og medarbejdere inden for e-commerce.

Pressen inviteres til

Talentfaktor i e-commerce og eCom Talent Award 2023,

torsdag den 21. september, kl. 9.00,

Industriens Hus, Rådhuspladsen,

H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Dansk erhvervsliv skal have mere fart i digital handel på alle kanaler, men mangler specialisterne, der kan hjælpe dem i gang eller videre. Derfor udpeger vi nu rollemodellerne, der skal motivere flere talenter til interessere sig for e-commerce, og belønner dem med den spritnye eCom Talent Award 2023. Den bedste leder får en pris og den frontrunner (mellemledere og specialister), der er Danmarks største talent i e-commerce, modtager også en pris.

På konferencen vil en række virksomhedsledere og eksperter forsøge at vende hver en sten for at give danske virksomheder de bedste input til at styrke e-commerce i deres forretning.

Mød f.eks. et af landets mest vindende e-handelshuse, Vertica, hvor Kasper Stemann Funk, chef for organisationsudvikling og rekruttering, som har udviklet en unik organisation, der tiltrækker og fastholder gode medarbejdere – i en virksomhed med 136 kolleger og 0 chefer.

Pandoras e-commerce director Christian Krebs bidrager indblik i virksomhedens oplevelser med kravene fra deres kunder til hvad de forventer af et online køb - før, under og efter købet. Hør hvordan Pandora sikrer, at de både kan vækste hurtigt, udvikle systemer, tiltrække talenter og holde fast i medarbejdere.

Amazons arbejde med internethandel vil sikkert interessere mange danske erhvervsledere, og det fortæller tidligere ansat i e-commerce giganten, Martin Meller om.

Relateret indhold