22.10.19 Vi rådgiver dig Nyheder

Deltagelse på DI-kursus bliver til e-bog om forretningsdrevet HR – hent bogen her

Inden sommerferien deltog Jakob Kaae, markedsdirektør hos HR- og ledelsesvirksomheden Garuda AS, på kurset ’Sæt tal på HR’ hos Dansk Industri. Som navnet fortæller, handler kurset om at sætte flere og mere præcise tal på HR’s indsats. Et område, der traditionelt har været svært at måle på. For hvordan måler vi bedst arbejdet med mennesker?

Jakob Kaaes baggrund ligger inden for salg og forretningsudvikling. To steder, hvor man i den grad er vant til at blive målt og vejet. Indsigterne fra kurset satte derfor gang i tankerne hos Jakob Kaae. Og spørgsmålet om, hvordan HR kan lade sig inspirere af andre fagområder som salg, marketing og ledelse, der bruger data til at træffe velovervejede beslutninger, tog han med hjem i sin organisation.

Resultatet er blevet til e-bogen ”Forretningsdrevet HR – Tal ledelsens sprog gennem ROI, data og strategi”, som Jakob Kaae har skrevet sammen med Mikkel Hune Toxvig, der er kommunikationsansvarlig hos Garuda AS.

Forretningsdrevet HR

Da Jakob Kaae kontaktede os, blev vi naturligvis stolte over, at vores kursus kan føre til konkrete resultater som dette. Og vi er glade for, at Garuda på deres hjemmeside har stillet e-bogen til rådighed for dig, så du kan hente e-bogen derfra.

I e-bogen får du konkrete råd og hands-on vejledning til, hvordan du bedriver forretningsdrevet HR. Altså, hvordan du indsamler, analyserer og udnytter data til at forbedre det grundlag, du træffer beslutninger på.

E-bogen præsenterer tilgangen ”målbar HR”. Ved at bruge den systematisk positionerer du dig, så du med større nøjagtighed kan forudsige, hvordan organisationen kommer til at udvikle sig. Og på den baggrund kan præsentere forretningskritiske anbefalinger til, hvad ledelsen skal gøre ved det.

Af den grund bærer e-bogen også undertitlen ”Tal ledelsens sprog gennem ROI, data og strategi”, fordi både forretningsdrevet og målbar HR handler om at skifte fokus fra opgaver til effekt. Og om at vurdere denne effekt ud fra forretningens mål og strategi. Tankegangen, som e-bogen gennemgår, skulle derfor gerne få dig tættere på direktionen, så du og HR i højere grad opnår den eftertragtede rolle som ledelsens strategiske samarbejdspartner. En rolle, som HR har længtes efter i mange år.

Læs mere om DI kurset "Sæt tal på HR" her.

   

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter