Foto: Getty Images
22.02.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Bliv klædt på til at ansætte internationale medarbejdere

På DI’s hjemmeside er der god hjælp at hente, hvis I overvejer at ansætte internationale medarbejdere. Find vigtig og nyttig rådgivning samt praktiske værktøjer og tjeklister, så I på bedste vis er klædt på til at rekruttere internationalt.

Om det drejer sig om tiltrækning og rekruttering, onboarding eller udvikling og ledelse (fastholdelse) af internationale medarbejdere, er der hjælp at hente.

DI’s Global Talent og Mobility-afdeling har i løbet af de seneste måneder udarbejdet informationsmateriale, som nu er tilgængeligt på DI’s hjemmeside.

Især overskuelige og praktiske skabeloner og tjeklister, som ligger i bunden af siderne, sikrer, at I nemt kan omsætte gode ambitioner til effektive og konkrete handlinger.

Læs mere på: Internationale medarbejdere - DI (danskindustri.dk)

Kom godt i gang

Hvis I ikke har den store erfaring med at ansætte internationale medarbejdere, er det f.eks. oplagt at starte ud med at se på tjeklisterne for ansættelse af internationale medarbejdere i bunden af siden om Tiltrækning.

Tjeklisterne beskriver processer og overvejelser for ansættelse af henholdsvis statsborgere fra norden, EU/EØS-lande eller lande uden for EU.

På hjemmesiden kan I også finde brugbare informationer om, hvilke krav i lovgivningen der spiller ind, når man ansætter internationalt.

Her findes også rådgivning om relevante personalejuridiske forhold, I skal have for øje. Hvis I har flere spørgsmål, sidder DI’s personalejurister klar til at hjælpe.

Under hver side vil I altid kunne finde kontaktinformationer på DI’s medarbejdere. Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis der er nogle spørgsmål, eller I har brug for mere information.

Ida Andersen

Ida Andersen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4813
  • Mobil +45 2868 4862
  • E-mail idan@di.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter