Vi rådgiver dig

F&H Group

Med hovedkontor i Viborg og med datterselskaber i Oslo, Stockholm, Berlin og Guangzhou i Kina er F&H Group nu klar til at starte op i USA. Til at sætte fart på etableringen i USA, har F&H Group fået en tryg og hurtig start på det amerikanske marked gennem DI USA’s ’Full-Service’ medlemstilbud.

Dansk Industri har siden 1996 hjulpet danske virksomheder med at realisere deres internationale ambitioner. I dag har vi +40 eksperter, der supporterer virksomheder med alt fra de indledende tanker om valg af marked til etablering af datterselskab, rekruttering, hosting af medarbejdere og selskabsadministration. DI’s kontor i USA har bistået F&H Group i at få en flyvende start på det Nordamerikanske marked og har for alvor igangsat en vækstrejse – det kan du læse mere om nedenfor.

Starten på et nyt væksteventyr for F&H Group

F&H Group A/S er et førende dansk multibrandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til specialist, detail og B2C handlen med et sortiment, der tæller mere end 13.000 forskellige produkter fordelt på mere end 30 stærke skandinaviske brands – og flere af dem ejer de selv.

Trends, livsstil og design i kombination med et travlt og entreprenant arbejdsmiljø har altid kendetegnet den jyske virksomhed, der siden 1945 har haft hovedkontor i Viborg. Der er sket meget på de knap 80 år, virksomheden har eksisteret. Den har gennemgået to brænde og adskillige fusioner og opkøb, der alt sammen har været med til at gøre F&H Group til den succesfulde, og globale virksomhed med et lokalt mindset, den er i dag – og nu er de endnu en gang klar til at erobre et nyt marked.

I USA bliver der fortsat kortere mellem kunde og leverandør, og danske virksomheder kan blive mødt af, at amerikanske kunder ikke ønsker at importere varer, vil undgå bøvlet fakturering eller have et direkte nummer at ringe til for service. For nogle virksomheder kan det også handle om at ansætte medarbejdere i USA, udstationere medarbejdere fra Danmark, etablere produktion i USA eller sørge for at man har de rette certificeringer.

”Vi har brugt DI USA fra starten af vores business case, til at åbne eget datterselskab I USA. Vores tilgang er med dansk ledelse fra HQ, som igennem en tre årrig kontrakt, skal bygge den nye Amerikanske organisation til en fungerende salgsenhed efter danske værdier, brand DNA og procedurer. Dansk Industri har været med på sidelinjen hele vejen og har været behjælpelige med advokat til oprettelse af selskab, visa ansøgning, expat vejledninger, kontoradresse og meget mere i vores forløb. Vi kan varmt anbefale at rådgive sig med DI USA, og kan klart sige at vi har undviget mange faldgruber og tidskrævende omveje, ved at rådføre os her,” fortæller Charlotte Krath, F&H Group USA Inc.

Etablering i USA

DI har været fysisk tilstede i USA i mere end 15 år og har igennem tiden gjort sig store erfaringer og fundet den rigtige opskrift for danske virksomheders opstart i USA. Vi tilbyder at assistere din virksomhed med bl.a.:

 • Naviger uden om faldgruberne med markedsanalyser
 • Virksomhedsregistrering
 • Selskabsadministration
 • Virtual office facilitater
 • Boots on the ground – DI USA agerer din virksomheds forlængede arm
 • Ansættelse
 • Mødefacilitater og ’hot desks’

Du kan få et overblik over DI USA’s etableringsservices HER, hvor du også kan booke et uforpligtende møde med os eller få et skræddersyet tilbud på, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at realisere jeres internationale ambitioner.

Det hjalp DI USA med

 • Adgang til dedikerede advokater, accountants og banker
 • Virksomhedsetablering med kontorplads på DI's kontor i New York City
 • Et netværk med adgang til kompetent sparring med ligesindede indenfor design i New York

Om F&H Group

 • Tæller mere end 13.000 forskellige produkter fordelt på mere end 30 stærke skandinaviske brands, der blandt andre inkluderer Morsø, Gense, Villa Collection, BITZ, Rosti, Alfi, Södahl, Pillivuyt, Tareq Taylor, Hoptimist, Blomsterbergs, Peugeot, Jacob Jensen, Zone Denmark og mange flere
 • Koncernen har med hovedkontor i Viborg mere end 350 medarbejdere fordelt i Oslo, Stockholm, Berlin, Guangzhou (Kina) og nu New York City
 • F&H Group har knap 80 års erfaring med ’Kitchen Living Dining’

DI i USA

Dansk Industri har siden 2007 været fysisk tilstedeværende i USA og vores mission er at bidrage til at DI's medlemmer opnår succes i USA ved at assistere disse med etablering, strategisk forretningsudvikling og politisk interessevaretagelse.

Du kan læse mere om DI i USA på DI.DK/USA eller følge DI USA på LinkedIn.

Camilla Bruun
Skrevet af:

Camilla Bruun

Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Chefkonsulent

 • Direkte +45 3377 4631
 • Mobil +45 2077 0611
 • E-mail mimu@di.dk

Relateret indhold