Vi rådgiver dig

Få hjælp til virksomheds etablering, drift og vækst i USA med Dansk Industri

Dansk Industri har siden 1996 hjulpet danske virksomheder med at realisere deres internationale ambitioner. I dag har vi +40 eksperter, der supporterer virksomheder med alt fra de indledende tanker om valg af marked til etablering af datterselskab, rekruttering, hosting af medarbejdere og selskabsadministration.

I USA bliver der fortsat kortere mellem kunde og leverandør, og danske virksomheder kan blive mødt af, at amerikanske kunder ikke ønsker at importere varer, vil undgå bøvlet fakturering eller have et direkte nummer at ringe til for service. For nogle virksomheder kan det også handle om at ansætte medarbejdere i USA, udstationere medarbejdere fra Danmark, etablere produktion i USA eller sørge for at man har de rette certificeringer!

Under alle omstændigheder: Er I som virksomhed interesseret i USA, er en tæt tilknytning til det amerikanske marked og med jeres kunder en forudsætning for langvarig succes. Derfor kan det være den helt rigtige beslutning at udvide din forretning på Danmarks største eksportmarked gennem etablering.

Du kan få hjælp til opstart af din virksomhed fra DI’s kontor i New York City

Vi kan hjælpe din virksomhed i USA igennem en række services. Vi hjælper dig med følgende: 

Naviger uden om faldgruberne med markedsanalyser
Inden du tager hul på dit eksporteventyr til USA, er det vigtigt at du står på et veloplyst fundament ift. struktur, lokation, personale og logistik for din nye organisation. Hvis du ikke allerede har taget beslutning om den strategiske retning for din virksomheds rejse på det amerikanske marked, så kan DI hjælpe dig med at identificere muligheder og faldgruber.

Virksomhedsregistrering
Få etableret jeres amerikanske datterselskab med hjælp fra DI USA. En permanent tilstedeværelse i USA gør det muligt for jeres virksomhed at skalere jeres forretning hurtigt og effektivt, og med hjælp fra DI reduceres kompleksiteten.

Selskabsadministration
Få hjælp til at planlægge opstart af datterselskab for din virksomhed i USA og få adgang til DI’s netværk af dedikerede advokater, revisorer og banker.

Virtuel office
DI USA tilbyder danske virksomheder en virtuel repræsentationsmodel, som gør det muligt at etablere et professionelt image med lokal tilstedeværelse i USA. Med DI’s virtuelle repræsentationsmodel får du en lokal adresse i New York City, elektronisk videresendelse af indgående post, opbevaring af amerikanske dokumenter og breve, ad hoc assistance fra DI USA med administrative henvendelser; og dedikeret telefonlinje og receptionistservice.

Boots on the ground
Får en dedikeret ressource hos DI USA som kan bistå med lokal assistance over for kunder og kontakter og som kan agere din virksomheds forlængede arm.                

Ansættelse
DI USA kan hjælpe dig med at finde den rette lokale medarbejder til dit amerikanske datterselskab og kan bistå med rådgivning i ansættelsesperioden. 

Mødefaciliteter og ‘hot desks’
I tillæg til DI’s virtuelle repræsentationsmodel, har du mulighed for at booke mødelokaler til interne møder, eller møder med kunder, dette på DI’s kontor i New York City, der er centralt placeret lige ved Grand Central Station. DI tilbyder derudover muligheden for, at leje et eller flere skriveborde i vores kontorfællesskab.

Kontakt os for spørgsmål eller for at få et tilbud

Kontakt os

DI i USA

Dansk Industri har siden 2007 været fysisk tilstedeværende i USA og vores mission er at bidrage til at DI's medlemmer opnår succes i USA ved at assistere disse med etablering, strategisk forretningsudvikling og politisk interessevaretagelse.

Du kan læse mere om DI i USA på DI.DK/USA eller følge DI USA på LinkedIn.


Thomas Høgh Henriksen

Thomas Høgh Henriksen

General Manager, US

  • Direkte +1 516 642 1222
  • Mobil +45 2383 9613
  • E-mail thhe@di.dk

Relateret indhold