BFA Service - Turismes kortfilm "ONDT VAND" er nomineret til en pris ved en international filmfestival, som afholdes i Sydney den 28. november.

Foto: BFA Service - Turisme
21.11.23 Vi rådgiver dig Nyheder

"ONDT VAND" nomineret til pris ved international filmfestival

”Vand er ikke så uskyldigt, som det ser ud. Så pas på derude, hvis du er i kontakt med vand på arbejdet. Det kan gå galt. Rigtig galt...”

Opdatering
"ONDT VAND" vandt prisen tirsdag den 28. november.

BFA Service - Turismes kortfilm "ONDT VAND" er nomineret til en pris ved en international filmfestival, som afholdes i Sydney den 28. november.

ONDT VAND er en del af en kampagne målrettet unge medarbejdere, der beskæftiger sig med vådt arbejde inden for f.eks. frisør-, rengørings- og restaurationsbranchen.

BFA Service - Turisme

Vand kan udtørre huden og føre til udvikling af kronisk håndeksem og et liv med kløe, svie, sprækker og sår på hænderne. Det er derfor vigtigt at bruge handsker ved vådt arbejde.

Hver 10. dansker lider af håndeksem, og i erhverv med vådt arbejde er andelen imidlertid meget højere. I køkkener og inden for rengøring oplever hver tredje medarbejder hvert år problemer med huden på hænderne.

Det er arbejdsgiverens ansvar at stille handsker til rådighed og instruere i, hvordan og hvornår handskerne skal bruges. Og det er medarbejderens ansvar at huske at bruge handskerne.

Gode råd

  1. Brug altid handsker ved vådt arbejde.
  2. Brug kun handsker der er hele, rene og passer i størrelsen.
  3. Hav ikke fingerringe på eller lange negle i handsken.
  4. Genbrug aldrig engangshandsker.
  5. Brug kun handsker når det er nødvendigt - og så kort tid som muligt.
  6. 6. Vask og plej din hud med en fed creme.
Kirstine Spiegelenberg

Kirstine Spiegelenberg

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4788
  • Mobil +45 2633 1868
  • E-mail kisp@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.