DI's Arbejdsmiljøkonference 2023 afholdes den 17. maj på Hindsgavl Slot.

02.03.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Arbejdsmiljøkonference 2023: Struktur og kultur i arbejdsmiljøet

DI’s årlige arbejdsmiljøkonference afholdes onsdag den 17. maj 2023 på Hindsgavl Slot. Kom og hør om psykologisk tryghed, effektive ulykkestiltag, aldersdiversitet og meget mere.

Struktur og kultur i arbejdsmiljøarbejdet

Kulturen er et udtryk for den måde, vi gør tingene på i en virksomhed. Også i arbejdsmiljøarbejdet har kulturen betydning for, om arbejdspladsen opnår det gode arbejdsmiljø. Det handler f.eks. om at udvikle normer og værdier, der bidrager til, at sikkerhed og sundhed tages alvorligt og bliver en naturlig del af dagligdagen på arbejdspladsen. Men kulturen kan ikke stå alene. Det gode arbejdsmiljø skabes ved at have strukturer, der systematisk understøtter arbejdsmiljøarbejdet, som f.eks. arbejdsmiljøorganisationen, samarbejdsudvalg og lignende.

Bliv inspireret den 17. maj på Hindsgavl Slot

På DI’s arbejdsmiljøkonference har vi i år valgt at rette et særligt fokus på struktur og kultur i arbejdsmiljøarbejdet. Derfor har vi inviteret nogle af landets førende til at præsentere både indsigter og praktiske metoder til at optimere integrationen mellem strukturelle og kulturelle tiltag.

Det skal vi tale om

På konferencen vil du blive orienteret om, hvad der er sket det seneste år på arbejdsmiljøområdet, og hvad DI tror, der kommer til at ske i 2023. Du vil få input til jeres arbejdsmiljøarbejde i form af effektive ulykkestiltag og høre mere om arbejdsmiljømåltal til internt brug og som et konkurrenceparameter. Du vil høre mere om vigtige emner inden for psykisk arbejdsmiljø - herunder psykologisk tryghed og aldersdiversitet. Du vil også kunne deltage i to workshoprunder, hvor du kan vælge mellem at høre mere om den nye maskinforordning, sammenhængen mellem arbejdspladsens kultur, smerter og sygefravær, vision zero eller fremtidens hybride arbejdsformer. 

Praktiske informationer

  • Hvor: Hindsgavl Slot, Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart
  • Hvornår: Den 17. maj 2023, kl. 9.00 - 16.00
  • Pris: 2.295 kr. for medlemmer (2.995 kr. for ikke-medlemmer)
  • Tilmelding og program
Anders Just Pedersen

Anders Just Pedersen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3686
  • Mobil +45 2949 4549
  • E-mail ajp@di.dk
Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter