Implementeringen af den nye visningsordning er forsinket og derfor udskudt til 1. juli 2024.   

30.03.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Ny visningsordning er forsinket

Visningsordningen, der skal erstatte Arbejdstilsynets smileyordning, er forsinket. Folketinget har vedtaget et lovforslag om at udskyde den nye ordning til 1. juli 2024.

Arbejdstilsynet har siden 2004 offentliggjort oplysninger om resultatet af deres tilsynsbesøg på virksomheder i form af en smileyordning, som tildeler en rød, gul, grøn eller kronesmiley til virksomhederne.   

Regeringen har tidligere besluttet, at den nuværende smileyordning skal afskaffes. Den skulle være erstattet senest 1. april 2023. Implementeringen af den nye visningsordning er imidlertid blevet forsinket og derfor udskudt til 1. juli 2024.   

Den nuværende smileyordning bliver derfor ikke afskaffet og erstattet per 1. april 2023, som først antaget. Den nye visningsordning forventes offentliggjort sommeren 2024.  

Arbejdstilsynet fortsætter med at bruge den nuværende smileyordning frem til offentliggørelsen af den nye visningsordning.   

Læs også: Arbejdstilsynets smileyordning afskaffes - DI (danskindustri.dk) 

Marie-Louise Heneberg

Marie-Louise Heneberg

Teamleder

  • Direkte +45 3377 3583
  • Mobil +45 4162 7241
  • E-mail mahe@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.