I guiden, som er målrettet mindre virksomheder, kan du kan få inspiration og idéer til arbejdsmiljøtiltag i virksomheden og på byggepladserne.

Foto: GettyImages
26.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Ny guide til arbejdsgiver om arbejdsmiljøarbejde i bygge og anlæg

DI Arbejdsmiljø Byggeri har udviklet et nyt site på di.dk, hvor du som arbejdsgiver kan finde regler, eksempler på og inspiration til arbejdsmiljøarbejdet i din virksomhed.

I guiden, som er målrettet mindre virksomheder, kan du få inspiration og idéer til arbejdsmiljøtiltag i virksomheden og på byggepladsen. Du kan opnå viden om arbejdsmiljøarbejde og centrale krav, som arbejdsmiljøloven stiller til dig som arbejdsgiver. F.eks. om arbejdspladsvurdering, årligt arbejdsmiljødrøftelse, oplæring, instruktion og tilsyn.

På sitet kan du få inspiration til, hvordan du får arbejdsmiljøet tænkt med fra starten af en opgave, og hvordan du kan forebygge arbejdsulykker samt fysiske og kemiske belastninger i din virksomhed.

Du kan finde inspiration og konkrete eksempler på, hvordan andre virksomheder har grebet arbejdsmiljøarbejdet an, og hvad effekten har været af de arbejdsmiljøtiltag, de har implementeret.

 

Britta Marie Mørk Johansen

Britta Marie Mørk Johansen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0254
  • Mobil +45 3066 4794
  • E-mail bmj@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.