I vejledningen finder du bl.a. forklaringer på akustik, efterklangstid og absorption, som er relevant for regulering af akustik.

Foto: Colourbox
19.02.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Ny vejledning om akustikregulering i fødevareindustrien

BFA Industri har udgivet en ny vejledning om akustik i fødevareindustrien. Vejledningen gennemgår væsentlige begreber og lovkrav på området og klæder jer på til at arbejde forebyggende med akustiske forhold.

BFA Industri har publiceret en vejledning om akustikregulering i fødevareindustrien. Vejledningen beskriver de forhold, der skal tages i betragtning, når der arbejdes med akustikregulering.

I vejledningen finder du bl.a. forklaringer på akustik, efterklangstid og absorption, som er relevant for regulering af akustik.

Vejledningen gennemgår de krav, som Arbejdstilsynet og Fødevarestyrelsen stiller til reduktion af efterklangstid og støjniveau samt valg af materialer i produktionslokaler med høje hygiejnekrav.

Desuden findes der et hjælpeskema og en tjekliste, I kan bruge ved akustikregulering i produktionslokaler i fødevareindustrien.

Thomas Fløcke

Thomas Fløcke

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3771
  • Mobil +45 5213 2405
  • E-mail thfl@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.