Det første afgangshold på DI's Bestyrelsesuddannelse. Fra venstre: Henrik Tornager, ISS Facility Services A/S; Finn Andersen, Bang & Olufsen A/S; Per Hylle, Nord Energii Net A/S; Peter Larsen, chefkonsulent i DI og underviser på uddannelsen; Mette Fiirgaar Schneefeldt, Fonden for Entreprenørskab, Anne  Hoppe Grønlund, seniorchefkonsulent i DI.

08.11.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Nye bestyrelseskandidater fejres med jazz og bobler

Det var med jazzmusik, diplomer og rosende ord, at det første hold på DI’s bestyrelsesuddannelse afsluttede deres eksamen i fredags. Nu er de klar til at tage fat på bestyrelsesarbejdet.

Det var et hold glade bestyrelseskandidater, der fik overrakt diplomer til afslutningen af DI’s bestyrelsesuddannelse fredag eftermiddag i Industriens Hus. Eksamensbeviserne blev overrakt af viceadministrerende direktør, Thomas Bustrup, der var imponeret over holdets indsats:

-Det første hold er altid lidt specielt. Både for os i DI, men også for deltagerne. Det har været et intensivt forløb, og vi har begge lært meget, sagde Thomas Bustrup. 

Brug for kompetente bestyrelser

DI’s bestyrelsesuddannelse er en grundig introduktion til bestyrelsesarbejdet, virksomhedens økonomi, ledelse og strategisk forretningsudvikling. På uddannelsen bliver deltagerne trænet i at træffe de komplekse beslutninger, man som bestyrelsesmedlem står over for i den virkelige verden.

Det er også derfor, DI har valgt at satse på den nye og mere dybdegående bestyrelsesuddannelse:

-Vi vil i DI styrke dansk erhvervsliv og dansk konkurrenceevne. Vores medlemmer efterspørger kompetencer i bestyrelsesarbejdet. Det er vigtigt – især i små og mellemstore virksomheder. Det vil vi gerne bakke op om i DI med DI’s bestyrelsesuddannelse, siger Thomas Bustrup. 

Taler DI's bestyrelsesuddannelse ceremoni

Thomas Bustrup, viceadministrerende direktør i DI, holdt tale og overrakte diplomer til afslutningsceremonien for første hold på DI's bestyrelsesuddannelse.

ISS Facility Service A/S: Vi har fået stort udbytte

Henrik Tornager, der er segmentdirektør for Business Services & HQ i ISS Facility Service A/S, kan pryde sig af at være én af de første til nogensinde at blive uddannet på DI’s bestyrelsesuddannelse. Det var rosende ord han havde til uddannelsens indhold, deltagere og undervisere:

-Vi har ikke bare fået fagligt udbytte; Vi har fået menneskeligt udbytte. Vi har fra dag ét lært af hinanden, sagde Henrik Tornager i sin takketale til DI og de medstuderende.

 

Mennesker snakker til aflsutning af DI's bestyrelsesuddannelse

Kursusdeltagere og undervisere fejrer den overståede eksamen med et glas bobler.

Peter Larsen

Peter Larsen

Chef for Virksomhedsudvikling

  • Direkte +45 3377 4826
  • Mobil +45 2148 0080
  • E-mail plar@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.