12.12.18 DI Digital Nyheder

MIT Career Fair: Dykker din virksomhed dybt efter kompetent arbejdskraft?

MIT European Career Fair 2019 er den største af sin slags i Nordamerika, og giver danske virksomheder mulighed for at få højtkvalificerede fisk på krogen i messens store pool af internationale talenter.

I samarbejde med Copenhagen Capacity, Work in Denmark, MIT-Denmark og Innovation Centre Denmark sender DI en delegation til MIT European Career Fair 2019 fra d. 14.-16. februar 2019, hvor danske virksomheder kan fange nogle af verdens største internationale talenter med interesse i en karriere i Europa.

På messen vil du kunne tegne din virksomheds profil nøje op for 2000 job-kandidater fra USA’s Ivy League universiteter, og ligeledes få eksponeret stillingsopslag henvendt til de højtkvalificerede kandidater gennem det helt nye MIT-Denmark program. Deltagende virksomheder er også velkomne til at sende ledige jobopslag samt en kort info-tekst om virksomheden til DI, der vil sørge for at promovere opslagene.

På sidste års konference var der særligt mange IT-interesserede studerende, der søgte at komme i kontakt med danske virksomheder. Netop derfor har du allerede før eventet mulighed for at komme i kontakt med interessante kandidater gennem MIT’s database.

Skal din virksomhed være med? Så tag fat i os og hør mere på idkv@di.dk.

 

Relateret indhold