05.10.18 DI Digital Nyheder

Vi inviterer til topmøde om dygtighed

Danmark er verdens 8’ende bedste til at få gode ideer - men nummer 29 til at få noget ud af de gode ideer! Vi er ikke gode nok til at udnytte det innovative forspring vi har.

Topmøde om dygtighed

Vi er åbenlyst ikke dygtige nok til at udnytte det innovative forspring vi har. Derfor inviteres til dette enestående topmøde om dygtighed i udvikling tirsdag den 30. oktober 2018 hos DI Digital. Her kommer nogle af de dygtigste virksomheder i Danmark og deler erfaringer og principper for dygtighed.

Dagens indlæg kommer fra André Rogaczewski, Netcompany og Michael Holm, Systematic som begge har skabt meget dygtige virksomheder, men ikke ens, og direktør i DI Lars Frelle, der fra sine centrale placeringer i staten har set hvad dygtighed betyder.

Til at sætte scenen til paneldebatten kommer Klaus Holse, SimCorp og styrer slagets gang.

Aldrig før har dette vigtige tema været diskuteret så stærkt på dette niveau, og du er inviteret.

Hvad skal vi gøre fremadrettet, for at kunne indfri de mange ambitioner vi har for et
Danmark med verdens førende kompetencer indenfor den digitale udvikling? Det er et af de centrale spørgsmål, dagens fire talere vil diskutere.

Pris

Deltagelse i årsmødet er åbent for alle interesserede og gratis for Tecpoints medlemmer samt studerende. For udeblivende tilmeldte er der et no-show-up fee på kr. 500,- (seneste afmelding dagen før). For medlemmer af DI/DI Digital koster konferencen kr. 500,- ekskl. moms. For ikke-medlemmer koster konferencen kr. 850,- ekskl. moms.

Victor Alexander Schmidt
Skrevet af:

Victor Alexander Schmidt

Relateret indhold