24.09.19 DI Digital Nyheder

Har du styr på din virksomheds digitale sikkerhed?

Det er nu muligt at ansøge om tilskud på 25.000 kr. til rådgivning om, hvordan din virksomhed kan styrke den digitale sikkerhed – for eksempel hvor jeres største digitale risici ligger.

For at hjælpe dig godt i gang starter forløbet med en workshop. På workshoppen lærer du, hvordan du enkelt laver en første vurdering af din virksomheds digitale sikkerhed, arbejder systematisk med IT-sikkerhedsforanstaltninger og forbereder et beredskab. Tilskuddet og workshoppen er en del af Erhvervsstyrelsens program SMV:Digital.

Workshoppen er et godt initiativ og flere virksomheder kan med fordel tage del i den: 

- Cyberkriminalitet er en trussel mod alle virksomheder – og det gælder store som små. Samtidig kan cybertruslen tage mange former, når virksomheder rammes gennem f. eks. phisingmails, ransomeware eller CEO-fraud. Det er derfor vigtigt at foretage en helhedsvurdering af virksomhedens behov for it-sikkerhed, og det er der netop nu en rigtig god mulighed for at ansøge om at få kvit og frit fra en professionel it-sikkerhedsrådgiver og samtidig selv blive klogere, siger chefkonsulent i DI Digital Morten Rosted Vang.

Se mere og ansøg her.

Simon Klinzing Nielsen
Skrevet af:

Simon Klinzing Nielsen

Relateret indhold