Karsten Dybvad håber på, at politikerne kan finde ny veje, så de danske virksomheder fortsat kan skaffe medarbejdere.

09.01.18 DIB Nyheder

DI: Håber på andre veje til at sikre flere medarbejdere

Karsten Dybvad ærgrer sig over, at der ikke kom en skatteaftale i hus, men opfordrer politikerne til at finde andre veje til at sikre de danske virksomheder flere medarbejdere.

- Det er klart, at vi gerne havde set en ambitiøs skatteaftale, som kunne sikre flere hænder og hoveder til virksomhederne. Men det er lige så klart, at der ikke er politisk flertal i Folketinget for det lige nu. Nu vil vi så opfordre både regeringen og resten af Folketinget til at finde andre veje til at sikre flere medarbejdere, siger DI’s adm. direktør, Karsten Dybvad.

Det er afgørende for virksomhederne er, at de kan få de medarbejdere, der er så hårdt brug for. Den opgave har politikerne heldigvis flere forskellige værktøjer til at få løst. Karsten Dybvad, Adm. direktør

- Det er afgørende for virksomhederne er, at de kan få de medarbejdere, der er så hårdt brug for. Den opgave har politikerne heldigvis flere forskellige værktøjer til at få løst, siger Karsten Dybvad.

- Der er et stort behov for at få løst samspilsproblemet med, at det for nogle danskere ikke kan betale sig at spare op til pensionen. Derfor er det glædeligt, at regeringen vil arbejde hårdt for at finde en effektiv løsning på det, siger Karsten Dybvad.

Niels Petersen
Skrevet af:

Niels Petersen

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk

Relateret indhold