Finske Solarfoods laver proteinpulveret Solein af el, luft og vand og er blandt vinderne af årets INDEX:Awards. Lyt med på podcast Techtopia #122, der taler med nogle af vinderne af INDEX:Award.

Foto: INDEX:Projects
09.09.19 DIB Nyheder

Verdens bedste ide - lav mad af luft

Podcast:Kan du lave mad af luft? Kan du kommunikere med fisk med lys? Skal din næste kjole designes af en bakterie? Mød vinderne af årets INDEX:Award, der løb af stablen i fredags her i Podcast Techtopia.

Kan design forbedre vores liv?

Det mener folkene bag INDEX:Award. #designtoimprovelife er missionen for den internationale designpris, som har hjemme i København.

Siden 2005 er prisen blevet uddelt til design af teknologi, som gør livet bedre for mange. Og her tænkes ikke på gode stole eller smukke lamper, men på designløsninger som kan give højere livskvalitet og nye muligheder for verdens fattigste.

Mød finske Solarfoods, der laver proteinpulveret Solein af el, luft og vand. Britiske Pisces, der "taler" med fisk via LED og forhindrer overfiskning. Og britisk Project Coelicolor, som arbejder med bakterier og syntetisk biologi for at gøre modebranchen mere bæredygtig.

Medvirkende:
Pasi Vainikka, CEO og Co-Founder, Solar Foods
Dan Watson, Founder og CEO, SafetyNet Technologies.
Natsai Audrey Chieza, founder, bio-designer og leder af Faber Futures

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

  • Direkte +45 3377 3349
  • Mobil +45 2064 4872
  • E-mail chhn@di.dk

Relateret