Vinderne ved Danish Design Award 2020 spændte vidt.

26.11.20 DIB Nyheder

Deadline er nær: Nominer din virksomhed til Danish Design Award

4. december er det sidste chance for at nominere din egen eller andres virksomheder til Danish Design Award 2021. DI opfordrer alle virksomheder til at overveje, om de har skabt produkter, der fortjener anerkendelse.

Deadline nærmer sig for designere og virksomheders mulighed for at nominere egne eller andres løsninger til Danish Design Award 2021. Der kan nomineres til 11 forskellige kategorier eller til en af  fem specialpriser.

- Vi har mere end nogensinde brug for kreativitet til at skabe nyt. Og med Danish Design Award ønsker vi især at inspirere til morgendagens løsninger. Derfor vil vi med en ny kategori, Utopia, omfavne de ideer, koncepter eller personer, der inspirerer og stimulerer design og designere til at tænke i nye retninger og udvikle sublime designløsninger. Det kunne eksempelvis have været SpaceX, der i 2018 succesfuldt sendte en Tesla ud i rummet med kurs mod Mars, forklarer Christian Bason, CEO for Dansk Design Center.

I Dansk Industri (DI) opfordrer Henriette Søltoft, vicedirektør med ansvar for brancheudvikling, danske virksomheder til at granske betingelserne for at nominere og se, om de har et udviklingsprojekt eller et innovativt initiativ, der fortjener omverdenens opmærksomhed og kan gøre sig gældende i konkurrencen.

- Designbegrebet spænder meget vidt, og det er en bred vifte af brancher, der tidligere har haft virksomheder blandt vinderne. Det gælder fx LEGO, der har vundet pris i kategorien ”Better Learning”, JAJA Archtects der har vundet i kategorien ”Liveable Cities” og Solar Sack, der har vundet kategorien ”Saving ressources”, siger Henriette Søltoft.

Fristen for indsendelse er 4. december 2020 klokken 12.00.

Lise Thomsen

Lise Thomsen

Fagleder, DI Kreative Erhverv

  • Direkte +45 3377 4795
  • Mobil +45 2949 4435
  • E-mail ltn@di.dk

Relateret indhold