Bettina Rübner Bang er bestyrelsesmedlem i Rudersdal Erhvervsforening.

25.02.20 DIB Nyheder

”Det bæredygtige bryllup er så småt på vej”

Månedens profil: Bettina Rübner Bang, stifter og medejer af konsulentbureauet Rübner Bang Consulting, har netop afviklet Nordsjællands største bryllupsmesse med 600 gæster og 44 udstillere.

Bettina Rübner Bang er stifter og medejer af konsulentbureauet Rübner Bang Consulting i Hørsholm. Bureauet rådgiver især SMV’er om bl.a. Facebook og arrangerer nu også bryllupsmesser.

Hun har netop afviklet Nordsjællands største bryllupsmesse med 600 gæster og 44 udstillere.

Hvordan opstod bryllupsmessen?

- Jeg opdagede, at bryllupsbranchen længtes efter noget nyt. Samtidig er jeg meget optaget af det lokale, så en bryllupsmesse i Nordsjælland virkede oplagt. Og det har været helt vildt. Vi havde udsolgt, og de mange gæster og udstillere så alt fra tøj, ansigtspleje og rejser til kunst, vin og hestevogn på Marienlyst.

Vi er allerede i gang med næste messe til september, og vi skal ud og ansætte vores første medarbejdere. Ikke bare til næste bryllupsmesse men også til vores ”almindelige” konsulentvirksomhed – vi har virkelig fået vind i sejlene.

Hvordan kom du i gang med bryllupsbranchen?

- Jeg rådgiver SMV’er om bl.a. Facebook, men på en workshop hos DI sidste år gik det op for os, at bryllups- og festbranchen manglede en platform – en hjemmeside og sociale medier. Den lavede vi i form af bryllupperinordsjælland.dk

Hvad kendetegner branchen?

- Bryllup er så lykkelig en begivenhed at alle, der beskæftiger sig med det, er glade. Det er en utrolig givende branche at være i. Jeg opdagede også, hvor spændende og sjov den er. Den er fyldt med start-ups og ildsjæle, der arbejder den halve aften, gør det meste selv og altid er parate til at give noget af sig selv.

Hvordan er efterspørgslen på bæredygtighed?

- Det er så småt på vej. På bryllupsmessen havde vi et foredrag om det bæredygtige bryllup, ligesom vi havde en udstiller med, der viste omsyede brudekjoler.

Til september satser vi endnu mere på bæredygtighed. Jeg synes personligt, at det er utrolig vigtigt at passe godt på planeten. Og jeg tror, der bliver stadig mere efterspørgsel på bæredygtighed – også i forbindelse med bryllup.

Karen Witt Olsen
Skrevet af:

Karen Witt Olsen

Henriette Søltoft

Henriette Søltoft

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3654
  • Mobil +45 2088 3919
  • E-mail hes@di.dk

Relateret indhold