Foreningen MADE er i luften med ny podcast om samarbejdende fabriksrobotter.

Foto: MADE
10.09.20 DIB Nyheder

Robotter kommer til at handle med hinanden

Podcast: "En af fremtidens forretningsmodeller - og vi kigger langt ind i krystalkuglen her - vil være, at robotter begynder at handle med hinanden."

Hvad byder fremtiden for den kollaborative fabriksrobot og hvilke udfordringer og muligheder kommer den til at møde på sin vej?

Disse spørgsmål stiller MADE Podcast til eksperterne Esben Østergaard, Universal Robots stifter, professor i robotteknologi ved Syddansk Universitet Henrik Gordon Petersen og faglig leder af Center for Robot Teknologi på Teknologisk Institut Søren Peter Johansen, fortæller i denne podcast fra MADE om deres bud på fremtiden for robotterne.

Udover eksperternes bud på fremtiden, fortæller robotstartuppen Smooth Robotics om deres helt konkrete fremtidsplaner.

Læs også: Robotkollegaerne kommer – her er historien om dem

Fakta

MADE Podcast

Digitale tvillinger, sensorer, samarbejdende robotter, cirkulær produktion og nye materialer. MADE Podcast ser sammen med virksomheder og eksperter på tendenser og nybrud i dansk produktion og sætter det i perspektiv til resten af verden.

Du kan høre og downloade alle MADE Podcasts på podcast site, Apple Podcast og Spotify

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Christian Hannibal

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

Relateret indhold