15.01.21 DIB Nyheder

Kommuner vil bruge flere penge på anlæg i 2021

Nye tal fra Danmarks Statistik om kommunale budgetter for 2021 fortæller, at kommunerne vil udfylde den udvidede ramme, de har fået i år for anlægsarbejder. God vej ud af krisen, mener DI.

Kommunerne har skruet op for planerne om bygge- og anlægsarbejde i 2021. Dermed opfylder de den ekstra ramme, som de fik for at hjælpe Danmark hurtigere ud af coronakrisen.

- Ros til kommunerne. Det er godt for dansk økonomi, at kommunerne forventer, at kunne udfylde den store ramme til investeringer, som blev aftalt i sommer. Investeringer i anlæg er en af de vigtige veje ud af coronakrisen, siger underdirektør i DI Morten Granzau.

- Desuden vil de kommunale investeringer rette lidt op på renoveringsefterslæbet i de kommunale bygninger. Og der bliver penge til investeringer i energieffektiviseringer og infrastruktur, som også er til gavn for Danmark på langt sigt, siger Morten Granzau.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Morten Granzau Nielsen

Morten Granzau Nielsen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 4676
  • Mobil +45 2245 4620
  • E-mail mogr@di.dk

Relateret