Ifølge fagleder for regional erhvervsfremme Jes Lerche Ratzer er den nye tilskudsordning en glimrende mulighed for virksomhed, der ønsker at sætte turbo på sine digitale løsninger.- Mit håb er, at de virksomheder, der endnu ikke er kommet rigtig i gang med e-eksport og de digitale løsninger, kan få et ekstra rygstød med den her løsning. Der ligger nogle store muligheder for vækst og udvikling på området, siger han.

05.11.21 DIB Nyheder

Først-til-mølle: Få op til 100.000 kroner til e-eksport

Fredag den 5. november kl. 9.00 åbner SMV: Digital for ansøgninger om tilskud til privat rådgivning på 50 – 100.000 kroner til e-eksport og eksportfremmede digitale løsninger. Tilskud gives efter først-til-mølle princippet.

Vil din virksomhed gerne have mere gang i jeres e-eksport, så læs videre her.

På fredag den 5. november åbnes der nemlig for en ny mulighed for tilskud til virksomheder, der vil have privat rådgivning til digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds internationale konkurrenceevne.

Tilskuddenes størrelse er på mellem 50.000 – 100.000 kroner til køb af privat rådgivning, der skal igangsætte et digitaliseringsprojekt direkte relateret til eksport.

Samtidig har din virksomhed mulighed for at få rådgivning om forretningsmuligheder både hos DI’s eksperter indenfor e-handel, hos Trade Councils internationaliseringsrådgivere i Erhvervshusene og de mange handelsrådgivere på Udenrigsministeriets repræsentationer rundt om i verden.  

Ifølge fagleder for regional erhvervsfremme Jes Lerche Ratzer er den nye tilskudsordning en glimrende mulighed for virksomhed, der ønsker at sætte turbo på sine digitale løsninger.

- Mit håb er, at de virksomheder, der endnu ikke er kommet rigtig i gang med e-eksport og de digitale løsninger, kan få et ekstra rygstød med den her løsning. Der ligger nogle store muligheder for vækst og udvikling på området, siger han.

Pengene til tilskudene udmøntes via SMV:Digital, der er en del af det nye landsdækkende virksomhedsprogram i erhvervsfremmesystemet.

Projekt skal have teknologisk nyhedsværdi

For at kunne komme i betragtning til tilskuddet skal din virksomhed have mellem 2 og 249 ansatte. Desuden vil der i behandlingerne af ansøgninger blive kigget på følgende kriterier.

- Bidrager projektet til at realisere din virksomheds vækstambitioner

- Har projektet organisatorisk og økonomisk forankring i virksomheden

- Har projektet digital og teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed

Ansøgninger vil blive behandlet efter først-til-mølle princippet. Dog er det ikke muligt at søge om tilskud, hvis din virksomhed allerede har et igangværende SMV:Digital-projekt.

Læs mere om ansøgningsprocessen her.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Teamleder

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold