Michael Birkebæk Jensen, der er Partner og ESG & Products lead i KPMG Danmark, er ugens gæst i Annemarie Meislings podcast-serie Bæredygtig,

13.03.24 DIB Nyheder

AI fjerner usælgeligt varelager

Lyt til podcasten Bæredygtig, hvor KPMG-partner Michael Birkebæk Jensen deler sine erfaringer med at rådgive virksomheder om kunstig intelligens.

30 procent af varelageret blev sparet væk i stedet for at ende som affald. 10 procent af omkostningerne til brændstof og slitage på firmabilerne blev skåret ud af budget og klimabelastning.  

Det er to eksempler på, hvordan AI kan optimere din virksomheds drift – både til gavn for bundlinjen og for bæredygtigheden.

Eksemplerne kommer fra Michael Birkebæk Jensen, der er Partner og ESG & Products lead i KPMG Danmark, hvor han blandt andet rådgiver virksomheder i brugen af kunstig intelligens. Han er ugens gæst i Annemarie Meislings podcast-serie Bæredygtig, der stiller skarpt på, hvordan AI kan bidrage til den grønne omstilling.

I podcasten beskriver han også hvordan, AI kan være et godt værktøj til de blødere værdier i ledelsen. Og så konkretiserer han, hvordan AI kan hjælpe dig og din virksomhed til at gøre det administrative bøvl med ESG-rapportering til en mere overskuelig byrde.

Og han går i dybden med faldgruberne, når du skal prompte din ChatGPT. Vi skal alle have et AI Kørekort!

Lyt til podcasten her

Marie Gad

Marie Gad

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3789
  • Mobil +45 2949 4447
  • E-mail msh@di.dk

Relateret indhold