Arrangementer

En række større og mindre arrangementer giver hen over året adgang til faglig viden og stærke personlige netværk mellem medlemmerne.

Kommende arrangementer

Medlemsmøde - Viden og indsigt om plast

Tirsdag den 31. marts 2020, Dansk Retur System A/S, Høje Taastrup.

Globale problemer med plast, der utilsigtet ender i havet og andre steder i naturen, har placeret plast højt på dagsordenen over temaer, der optager os. Både som erhvervsdrivende og som forbrugere. NGO’er, politikere, kunder og virksomhedsledere har - mere end nogensinde – fokus på at nå frem til holdbare løsninger. Som virksomhedsleder er det et spørgsmål, der på mange måder influerer vores tilgang til produktion og emballering. Det gælder på tværs af virksomhedsstørrelse, branche og geografi.
IAA inviterer derfor til medlemsmøde, hvor der sættes fokus på fakta i debatten om udfordringen og mulige løsninger – herunder, hvorledes genanvendelse eller substituering af plastik kan blive en del af din forretningsmodel. Du vil få indblik i, hvad andre virksomheder gør, og du får inspiration til at tænke i nye baner.

Medlemsmødet holdes i Dansk Retursystems nye faciliteter i Høje Tåstrup, hvor vi får adgang til at se første etape af det nye automations- og produktionsanlæg, der specifikt har fokus på indsamling og genanvendelse af udvalgte produkter, som ønskes genanvendt.

Medlemmer modtager invitation direkte via mail. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 31. marts 2020.

IAA's generalforsamling og familiedag 2020

Afholdes lørdag den 24. oktober i Tivoli, København.

IAA inviterer øverste leder med familie til IAA’s generalforsamling og familiedag, der afholdes lørdag den 24. oktober i Tivoli, København. Vi indleder kl. 10.30 med en fællesbrunch på Nimb. IAA’s generalforsamling starter kl. 12.00.

TIDLIGERE ARRANGEMENTER

IAA's generalforsamling og familiedag 2019

Lørdag den 26. oktober i Tivoli, København.

Virksomhedsledere fra IAA havde taget deres familier med til Tivoli, da IAA lørdag den 26. oktober havde inviteret til generalforsamling og familiedag. I alt var op mod 230 personer samlet til arrangementet, der blev indledt med en stor fællesbrunch i Nimb.

Kl. 12 blev IAA’s generalforsamling afviklet, og i forlængelse heraf gav DI’s nye adm. direktør Lars Sandahl Sørensen oplæg og inviterede IAA-medlemmerne til dialog. Temaer som grøn omstilling, det politiske landskab, økonomiske konjunkturer, foreningsarbejdet i DI, beskatning i forbindelse med ejerskifte af virksomheder og overenskomstforhandlinger i 2020 var nogle af de mange emner, der blev berørt.

Se konstituering af bestyrelse og repræsentantskab.

IAA's generalforsamling og familiedag 2018

Lørdag den 27. oktober i Tivoli, København

Op mod 220 personer var samlet, da IAA lørdag den 27. oktober havde inviteret øverste leder med familie til IAA’s generalforsamling og familiedag i Tivoli. Arrangementet blev indledt med en stor fællesbrunch i Nimb. Kl. 12 blev IAA’s generalforsamling afviklet, og i forlængelse heraf drøftede ledere i IAA-virksomheder med direktør Kent Damsgaard, DI, hvorledes det økonomiske landskab skal læses lige nu, og hvordan usikkerheden påvirker virksomheder i Danmark.

Se konstituering af bestyrelse og repræsentantskab.

Medlemsmøde april 2018

IAA inviterede til medlemsmøde den 4. april på BKI Foods A/S i Højbjerg, hvor der blev delt viden om, hvad andre virksomheder gør for at tiltrække de relevante kompetencer, og deltagerne fik inspiration til at tænke i nye baner for rekruttering.

Medlemsmødet satte også fokus på at styrke netværket i IAA: BKI Foods inviterede deltagerne på kaffeskole, hvor virksomhedslederne på tværs af IAA-netværket blev klogere på kaffe, og fik en unik rundvisning i produktionen, hvor automation, proces og kvalitetssikring er nøgleord for BKI Foods' produktionsflow.