DI's websystemer er lukket for login søndag d. 26. maj pga. vedligeholdelse. Arrangementstilmelding og øvrige loginfunktioner vil være utilgængelige.

Arrangementer

En række større og mindre arrangementer giver hen over året adgang til faglig viden og stærke personlige netværk mellem medlemmerne.

Kommende arrangementer

Medlemsmøde

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 20. juni 2019

På tværs af IAA-medlemmers størrelse, geografi og branche inviterer vi til drøftelse af erhvervs- og samfundsøkonomiske emner, der har indflydelse på drift og udvikling af din virksomhed.

Nærmere detaljer om tema og program følger med direkte mail til IAA-medlemmer. 

Billedet er fra et besøg på Ardagh Glass Holmegaard A/S i 2017.

IAA's generalforsamling og familiedag 2019

Sæt kryds lørdag den 26. oktober i Tivoli, København

IAA inviterer øverste leder med familie til IAA’s generalforsamling og familiedag, der afholdes lørdag den 26. oktober i Tivoli, København. Vi indleder kl. 10.30 med en fællesbrunch på Nimb. IAA’s generalforsamling starter kl. 12.00.

Invitation med program sendes direkte til IAA-medlemmer. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tidligere arrangementer

IAA's generalforsamling og familiedag 2018

Lørdag den 27. oktober i Tivoli, København

Op mod 220 personer var samlet, da IAA lørdag den 27. oktober havde inviteret øverste leder med familie til IAA’s generalforsamling og familiedag i Tivoli. Arrangementet blev indledt med en stor fællesbrunch i Nimb. Kl. 12 blev IAA’s generalforsamling afviklet, og i forlængelse heraf drøftede ledere i IAA-virksomheder med direktør Kent Damsgaard, DI, hvorledes det økonomiske landskab skal læses lige nu, og hvordan usikkerheden påvirker virksomheder i Danmark.

Se konstituering af bestyrelse og repræsentantskab.

Medlemsmøde april 2018

IAA inviterede til medlemsmøde den 4. april på BKI Foods A/S i Højbjerg, hvor der blev delt viden om, hvad andre virksomheder gør for at tiltrække de relevante kompetencer, og deltagerne fik inspiration til at tænke i nye baner for rekruttering.

Medlemsmødet satte også fokus på at styrke netværket i IAA: BKI Foods inviterede deltagerne på kaffeskole, hvor virksomhedslederne på tværs af IAA-netværket blev klogere på kaffe, og fik en unik rundvisning i produktionen, hvor automation, proces og kvalitetssikring er nøgleord for BKI Foods' produktionsflow.