Arrangementer

En række større og mindre arrangementer giver hen over året adgang til faglig viden og stærke personlige netværk mellem medlemmerne.

Kommende arrangementer

Medlemsmøde

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 4. april 2019

På tværs af IAA-medlemmers størrelse, geografi og branche inviterer vi til drøftelse af erhvervs- og samfundsøkonomiske emner, der har indflydelse på drift og udvikling af din virksomhed.

Nærmere detaljer om tema og program følger med direkte mail til IAA-medlemmer. 

Billedet er fra et besøg på Ardagh Glass Holmegaard A/S i 2017.

IAA's generalforsamling og familiedag 2019

Sæt kryds lørdag den 26. oktober i Tivoli, København

IAA inviterer øverste leder med familie til IAA’s generalforsamling og familiedag, der afholdes lørdag den 26. oktober i Tivoli, København. Vi indleder kl. 10.30 med en fællesbrunch på Nimb. IAA’s generalforsamling starter kl. 12.00.

Invitation med program sendes direkte til IAA-medlemmer. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tidligere arrangementer

IAA's generalforsamling og familiedag 2018

Lørdag den 27. oktober i Tivoli, København

Op mod 220 personer var samlet, da IAA lørdag den 27. oktober havde inviteret øverste leder med familie til IAA’s generalforsamling og familiedag i Tivoli. Arrangementet blev indledt med en stor fællesbrunch i Nimb. Kl. 12 blev IAA’s generalforsamling afviklet, og i forlængelse heraf drøftede ledere i IAA-virksomheder med direktør Kent Damsgaard, DI, hvorledes det økonomiske landskab skal læses lige nu, og hvordan usikkerheden påvirker virksomheder i Danmark.

Se konstituering af bestyrelse og repræsentantskab.

Medlemsmøde april 2018

IAA inviterede til medlemsmøde den 4. april på BKI Foods A/S i Højbjerg, hvor der blev delt viden om, hvad andre virksomheder gør for at tiltrække de relevante kompetencer, og deltagerne fik inspiration til at tænke i nye baner for rekruttering.

Medlemsmødet satte også fokus på at styrke netværket i IAA: BKI Foods inviterede deltagerne på kaffeskole, hvor virksomhedslederne på tværs af IAA-netværket blev klogere på kaffe, og fik en unik rundvisning i produktionen, hvor automation, proces og kvalitetssikring er nøgleord for BKI Foods' produktionsflow.