14.03.22 Tækkelauget Nyheder

Hvordan skal isoleringsmaterialer, herunder mineraluld, håndteres?

Den 1. juli 2021 udsendte Arbejdstilsynet en ny bekendtgørelse om montering og nedrivning af isoleringsmaterialer, herunder mineraluld.

De nye regler skelner mellem ”nyt” og ”gammelt” isoleringsmateriale - og fastsætter forskellig håndtering af de to typer. Ny mineraluld er fremstillet efter 1997.
Men hvordan er det nu lige, at reglerne er? Og hvordan håndteres isoleringsmaterialer, herunder mineraluld?

DI Byggeri inviterer medlemmer til et virtuelt møde den 23. marts 2022 kl. 14.00-15.00, hvor vi vil fortælle om reglerne for håndtering af isoleringsmaterialer. Hvordan det i praksis kan håndteres, hvordan man som virksomhed kan få hjælp, samt hvilket fokus Arbejdstilsynet har på området.

Du kan tilmelde dig her Tilmelding: Virtuelt møde: Hvordan skal isoleringsmaterialer håndteres? senest den 17. marts 2022.

Mere information

Hos Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg kan I finde relevante branchevejledninger og faktaark vedrørende arbejde med isoleringsmaterialer indenfor Bygge og Anlæg. Husk, at det ligeledes er muligt at etablere et gratis samarbejde med Konsulenttjenesten, der kan hjælpe med at implementere tiltag, som kan forbedre jeres arbejdsmiljø.

Kontakt

Ved spørgsmål kan du kontakte chef for DI Byggeri Arbejdsmiljø, Mette Møller Nielsen, på 2245 4772.

Relateret indhold