07.02.24 ARI Nyheder

Hvordan styrker vi skraldemænds psykiske arbejdsmiljø?

Skraldemænd udgør et vigtigt bindeled i den cirkulære økonomi, og går bogstaveligt langt for at realisere Danmarks ambitioner om øget genanvendelse Desværre er vold, trusler og aggression en stor del af hverdagen for mange af landets skraldemænd.

For at imødekomme denne udfordring har ARI igangsat et projekt i samarbejde med det grønne konsulenthus Behave Green, støttet af Velliv Foreningen og med deltagelse af bl.a. Meldgaard Miljø, Verdis og City Container. Projektet består af dybdegående undersøgelser af det psykiske arbejdsmiljø i branchen, med det formål at skabe viden og konkrete værktøjer til at forbedre det.

Resultaterne af undersøgelsen vil danne grundlag for anbefalinger, der skal bidrage til at skabe en mere tryg hverdag for de medarbejdere, som er blevet den grønne omstillings frontpersonale. Sammen med Behave Green præsenterer vi resultaterne på en konference den 4. marts 2024. Konferencen er målrettet renovatører, affaldsselskaber, kommuner og andre interessenter inden for arbejdsmiljø.

Find invitationen til konferencen her

Nina Nagskov Jørgensen

Nina Nagskov Jørgensen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3724
  • Mobil +45 2245 3122
  • E-mail ninj@di.dk

Relateret indhold