02.02.22 DAU Nyheder

Kender du uddannelsesmulighederne inden for automation?

Automationsbranchen spænder bredt, og det betyder, at der er brug for mange faglige profiler – uanset om du ønsker en praksis- eller teoriorienteret uddannelse, så er der muligheder for dig!

DAU har, i samarbejde med uddannelsesinstitutioner landet over, udarbejdet en oversigt over de muligheder, der er for at tage både en uddannelse og efteruddannelse, der kvalificerer dig til at arbejde inden for automationsbranchen.

Fuldtidsansat eller studerende?

Står du og overvejer en uddannelse inden for automation, eller påtænker du at videreuddanne dig,  så kan du nu finde en oversigt over de aktuelle uddannelsesmuligheder.

Automationsbranchen er i rivende udvikling, og der er derfor også god grund til at undersøge mulighederne for at  tage en top-up uddannelse eller anden efteruddannelse, der kan give dig kompetencer inden for de nyeste trends i branchen. Uanset om det er 5, 10 eller 15 år siden du sidst har været på skolebænken, kan det være godt at overveje. Med en efteruddannelse har du mulighed for at tilegne dig ny viden eller specialisere dig i en bestemt retning, hvilket styrker dine kvalifikationer.

Som ny studerende er der mange veje at gå. Der er både mulighed for at vælge en meget praksisnær uddannelse eller et mere teoritungt studie. Hvis temaer som IoT, robotter, digitalisering, AR/VR eller kunstig intelligens lyder interessant, så kunne en karriere inden for automation være noget for dig.

Hvorfor fokuserer DAU på uddannelse?

Automationsbranchen har brug for kvalificeret arbejdskraft. I vores netværk for automationsuddannelser giver vi virksomheder og uddannelsesinstitutioner mulighed for at videndele og sparre om de kvalifikationer, der efterspørges i branchen. Sammen skaber vi de bedste muligheder for at få dygtige og kompetente medarbejdere.

Er du interesseret i automationsuddannelser? Som medlem i DAU er det gratis at deltage i vores uddannelsesnetværk, der består af både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Skriv en mail til sekretariatsleder Amalie Hermansen, hvis du vil høre nærmere: adhe@di.dk 

Julie Kistrup Andersen
Amalie Dahlerup Hermansen
Skrevet af:

Julie Kistrup Andersen Amalie Dahlerup Hermansen

Relateret indhold