13.10.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Save the date: Nordens førende event om affald, ressourcer og cirkulær økonomi

Den 27. – 28. april 2022 danner Lokomotivværkstedet i København rammen om LOOP - nordens førende event om affald, ressourcer og cirkulær økonomi. Et nyt forum, der samler førende eksperter, virksomheder, myndigheder og start-ups til to dage med messeudstilling, seminarer, viden, inspiration og netværk på tværs af værdikæder, industrier og lande.

Unik eksponeringsmulighed

Cirkulær økonomi er udpeget som en af de mest centrale brikker i EU’s Green Deal og ventes at stå for halvdelen af CO2 reduktionerne på Europas vej mod at blive verdens første klimaneutrale kontinent i 2050. Ligeledes er en række nye krav på affalds- og ressourceområdet på vej – krav, som gør det nødvendigt med omstilling af den måde, hvorpå vi indsamler, behandler og udnytter affald og ressourcer.

Der er samtidig en stor økonomisk gevinst for virksomheder og organisationer i at reducere ressourceforbruget og forebygge affald ved at genbruge og genanvende ressourcer. Bæredygtighed og cirkulær omstilling er lig med konkurrenceevne, og global efterspørgsel efter cirkulære løsninger og produkter stiger.

Book en stand

På LOOP kan du promovere løsninger inden for affald, ressourcer og cirkulær økonomi - teknologier, innovative forretningsmodeller og cirkulære værdikæder, der gentænker produktion med et minimum af affald samt måden, hvorpå vi indsamler, behandler og udnytter affald og ressourcer.

De besøgende på LOOP kommer fra affalds- og ressourceindustrien, genvindingsvirksomheder, forbrænding og forsyning, offentlige myndigheder, fremstillings- og produktionsvirksomheder indenfor life science, fødevarer, bygge og anlæg, mode & tekstil samt detail, servicebranchen, rådgivning og finansiering samt boligselskaber mv.

DI er partner på LOOP

Affalds- og ressourceanvendelse er en af nutidens vigtigste agendaer. I DI er vi med til at skubbe på og accelerere den cirkulære omstilling.

DI afholder bl.a. konference på LOOP, hvor vi følger op på klimaplanen på affaldsområdet og diskuterer de næste skridt mod omstillingen til cirkulær økonomi i Danmark.


Som medlem af DI får du 10% rabat, når du booker en stand.

Yderligere information

Læs mere om LOOP her
Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold