19.01.24 Miljø, energi og klima Nyheder

DI’s nye ESG og bæredygtighedsportal er nu i luften!

Den nye ESG og bæredygtighedsportal skal give DI’s medlemmer en relevant, samlet indgang til information vedrørende ESG og bæredygtighedsrapportering. Her kan man finde hjælp-til-selvhjælp samt information om de tilbud, DI aktuelt udbyder på området.

Den 1. januar 2024 trådte EU’s direktiv for bæredygtighedsrapportering – det såkaldte Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) – i kraft. Det betyder, at tusindvis af danske og europæiske virksomheder nu skal rapportere om en lang række forskellige miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold (Environmental, Social, Governance - ESG), som et led i erhvervslivets bæredygtige omstilling.

På den nye platform kan man som medlem få et overblik, finde værktøjer samt få adgang til basal vejledning fra hele DI. Man vil også finde DI’s kursus- og netværkstilbud målrettet behov for kompetenceudvikling, inspiration og videndeling ude i de enkelte virksomheder. Platformen skal dermed være med til at sikre, at bæredygtigheds- og ESG-ansvarlige, ledere, bestyrelser og andre relevante funktioner i virksomhederne klædes så godt som muligt på til opgaven.  

Målet med platformen er at hjælpe den enkelte virksomhed til at finde ud af, hvordan den bedst skaber varige forandringer, der både er økonomisk, miljømæssigt og klimamæssigt bæredygtige. Portalen vil løbende blive udbygget med yderligere viden, vejledninger, explainers samt relevante værktøjer. 

Gå på opdagelse i den nye platform her: ESG og bæredygtighed - DI (danskindustri.dk)

Relateret indhold