29.04.24 Miljø, energi og klima Nyheder

Konference i vandvisionen

Med drikkevandsdirektivet i fuld gang med at blive   implementeret  står netop drikkevand højt på dagsordenen. Vandivisionen inviterer til konference  d. 6. juni, hvor vi sætter fokus på  muligheder og udfordringer i fremtidens drikkevandsforsyning.

Det rene danske grundvand betragtes som en national stolthed, men vores drikkevandsforsyninger er udfordret på mange forskellige skalaer. I de tættest befolkede dele af landet oplever man i tiltagende grad mangel på vand, mens udfordringerne andre steder mere handler om kvaliteten af det vand, der leveres. Forureninger truer i tiltagende grad grundvandsmagasinerne, og der installeres rensning på flere og flere boringer.

På konferencen vil vi forsøge på at skimte ind i fremtiden, for allerede nu at kunne optegne de nødvendige rammer og indsatsområder, hvis udfordringerne skal konverteres til muligheder for at få danske kompetencer i spil nationalt og internationalt.

Dato: 6. juni 2024 kl. 10-15.15
Sted: Miljøstyrelsen, Tolderlundsvej 5, 5000 Odense C
Program: Fuldt program kan findes på Dansk Miljøteknologis hjemmeside her.

Tilmelding skal ske senest d. 30. maj til studentermedhjælper  i Dansk Miljøteknologi, Barbara Rasmussen, på br@danskmiljoteknologi.dk. Oplys venligst om eventuelle kosthensyn.

Vandvisionen er et samarbejde mellem DI, DANVA, Dansk Miljøteknologi og Miljøministeriet

Svend-Erik Jepsen

Svend-Erik Jepsen

Fagleder, Vand & Klimatilpasning

  • Direkte +45 3377 3685
  • Mobil +45 2949 4407
  • E-mail sej@di.dk

Relateret indhold