11.04.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Få overblik over forårets SMV:Puljer her

Erhvervsstyrelsen har en række tilskudsmuligheder for SMV’er, der vil i gang med at sælge digitalt eller vil eksporterer til nye markeder. I foråret åbnes der for to nye SMV:puljer, og DI e-commerce giver dig et overblik her.

Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

SMV:Digital

Søg om tilskuddet på 50.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe med at afklare din virksomheds behov for digitalisering, samt kan hjælpe med at implementere nytænkende og digitale løsninger for din virksomhed. Det kan være rådgivning i forhold til salg via markedspladser, et større fokus på digital markedsføring eller sparring i forhold til implementeringen af en ny webshop.

Puljen åbner for ansøgninger den 12. april 2023 klokken 09:00. Du skal være opmærksom på, at der er først-til-mølle princip.

Rådgivertilskud til eksport

SMV:eksport

Få op til 150.000 kr. i tilskud til en privat rådgiver, der kan hjælpe med din virksomheds eksportrejse. Du kan få hjælp til at udarbejde markedsanalyser på potentielle markeder, samt skabe analyser på forbrugersegmenter i nye lande. Herudover kan du få rådgivning til at udvikle en strategi for mulige online salgskanaler, og skabe en dertilhørende kommunikations- og marketingplan.

Puljen åbner for ansøgere den 19. april 2023 klokken 08:00, og lukker igen den 26. april klokken 23:59. Du skal være opmærksom på, at SMV:Eksport vurderer hver ansøgning og giver tilsagn eller afslag til tilskuddet.

Få inspiration til din virksomheds e-eksportrejse, til e-eksportdagen den 7. juni 2023. Læs mere og tilmeld dig her.

Du kan få et kort og relevant overblik over betalinger, reguleringer, told, logistik m.m. på Danmarks 5 største eksportmarkeder. Find alle E-commerce Market Overviews her. 

E-commerce er blevet et vækst spor for danske såvel som euopæiske virksomheder. Det skaber muligheder, men rummer også udfordringer - for mange danske virksomheder er det et paradigmeskifte og en transformation af forretningen. Vi leder efter årets eCommerce leder og årets eCommerce frontrunner. Indstil eCom Talent her.

Laura Jørgensen
Skrevet af:

Laura Jørgensen

Eksport, e-commerce