08.08.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Få støtte til din virksomheds digitale ambitioner med de nye SMV:puljer

Erhvervsstyrelsen har netop åbnet for nye tilskudsmuligheder for SMV’er, der vil digitalisere deres salg og/eller eksportere til nye markeder. DI e-commerce giver dig overblikket her.

Digitalisering af systemer, automatisering og e-commerce løsninger 

Tilskud på 250.000 kr. til investering og privat rådgivning 

SMV:Digital 

Søg om tilskud på op til 250.000 kr. til et nytænkende og omfattende digitaliseringsprojekt i din virksomhed. Det kan være investeringer i digitalisering af systemer, automatisering af processer eller e-commerce løsninger. Tilskuddet dækker delvist over investeringer i nye teknologier (op til 200.000 kr.) og delvist over en dertilhørende privat rådgivning (op til 50.000 kr.). 

Puljen åbner for ansøgninger den 15. august 2023, klokken 09:00, og der er først-til-mølle princip.  

Digitalisering af arbejdsgange og processer 

Tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning 

SMV:Digital 

Få op til 50.000 kr. i tilskud til en privat rådgiver, der kan hjælpe med at afklare uidentificerede behov i virksomheden i forhold til digitalisering og simplificering af arbejdsgange. Tilskuddet kan eksempelvis anvendes indenfor digital bogføring, online markedsføring, bedre udnyttelse af digital kundedata m.m.. 

Puljen åbner for ansøgninger den 15. august 2023, klokken 09:00, og der er først-til-mølle princip.  

Rådgivertilskud til eksport 

Tilskud på op til 150.000 kr. til privat rådgivning  

SMV:Eksport 

Søg om tilskud på op til 150.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe med din virksomheds eksportrejse. Du kan få rådgivning til at udarbejde analyser på potentielle markeder, samt analyser på forbrugersegmenter i nye lande. Herudover kan du få rådgivning til at udvikle en strategi for mulige online salgskanaler og skabe en dertilhørende kommunikations- og marketingplan. 

Puljen åbner for ansøgere den 28. august 2023 klokken 08:00, og lukker igen den 24. september 2023 klokken 23:59. Du skal være opmærksom på, at SMV:Eksport vurderer hver ansøgning og giver tilsagn eller afslag til tilskuddet. 

Få hjælp internationalt

Få hjælp til etablering, rekruttering og vækst i udlandet fra DI’s eksperter.  

Find DI’s internationale kontorer her.

Få guides og rådgivning om krav og compliance ved eksport, samt andre udvalgte services her.

Skab værdi med data 

Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning  

SMV:Digital 

Bliv bedre til at udnytte de data, din virksomhed allerede har indsamlet med hjælp fra en privat rådgiver. Du kan få tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning. Tilskuddet kan anvendes til forskellige projekter, eksempelvis til at spotte nye eksportmuligheder, få større indsigt i kunderejsen eller identificere mulige klimabesparelser i værdikæden.  

Puljen åbner for ansøgninger den 30. august 2023, klokken 09:00, og der er først-til-mølle princip.  

Robotteknologi 

Tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning 

SMV:Digital 

Søg om tilskud på op til 50.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe med at afklare behov i forhold til relevante robotteknologiske løsninger og rådgivning om implementering af robotter. Robotterne kan hjælpe med at optimere arbejdsgange, øge kvaliteten og aflaste dine ansatte.  

Puljen åbner for ansøgninger den 2. oktober 2023, klokken 09:00, og der er først-til-mølle princip.

Lær i videoen her, hvordan du søger puljerne 

Optagelsen er fra e-eksportdagen, hvor Erhvervshus Midtjylland gav en introduktion til SMV:Puljerne, hvem der kan søge og hvordan.  

Relateret indhold