20.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

eCommerce frontrunner

eCom Talent Award 2023 er en ny pris der er blevet lanceret i 2023 af PostNord og Dansk Industri for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri. Se videoerne med vinderen, samt de to finalister i kategorien eCommerce frontrunner, og hør mere om deres historier

Vinder af eCommerce frontrunner

I videoen nedenfor kan du høre Rasmus Stouby fortælle mere om hans rejse med e-commerce, samt få gode råd til, hvordan man rekruttere profiler som ham selv, og hvad andre digitale talenter, som gerne vil lykkes med e-commerce, skal fokusere på.

Finalist af eCommerce frontrunner

I videoen nedenfor kan du høre Mikkel Cort fortælle mere hans rejse med e-commerce, hvilke udfordringer danske virksomheder har med at være de absolut bedste til e-commerce, samt få gode råd til, hvad du som digital talent skal være opmærksom på, hvis du vil lykkedes indenfor e-commerce.

Finalist af eCommerce frontrunner

I videoen nedenfor kan du høre Simon Bjørn Rasmussen fortælle mere om hans rejse, og hvordan han har været en central del af selve e-eksportrejsen, hvor han har været med til at præge en transformation, som gør, at Australian Bodycare ikke kun sælger på tværs af Norden, men på tværs af hele Europa.

Relateret indhold