20.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

eCommerce lederen

eCom Talent Award 2023 er en ny pris der er blevet lanceret i 2023 af PostNord og Dansk Industri for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri. Se videoerne med vinderen, samt de to finalister i kategorien eCommerce lederen, og hør mere om deres historier

Vinder af eCommerce lederen

I videoen nedenfor kan du høre Martin Thorborg fortælle mere om hans rejse med e-commerce, samt få gode råd til hvordan man kan inkoorporere e-commerce i organisationer. Derudover fortæller Martin Thorborg om sine mange års ledererfaring, hvor særligt innovation og inklusion af alle medarbejdere er i fokus.

Finalist af eCommerce lederen

I videoen nedenfor kan du høre Bjarke Ruse Sejersen fortælle mere om hans tilgang til at arbejde med e-commerce, samt få gode råd til lederskab og hvordan de danske virksomheder griber muligheden for digitalisering.

Finalist af eCommerce lederen

I videoen nedenfor kan du høre Thomas Øregaard Bredgaard fortælle mere om den rejse, som Grundfos har været igennem i forhold til e-commerce, samt få gode råd til, hvordan man inkoorporere e-commere i organisationer.

Relateret indhold