Ved at tage vores lederuddannelse styrker du dine evner som leder, så du har flere handlemuligheder til at skabe succes for dig og din virksomhed.

20.02.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Opgrader dit lederskab: Sofies vej til succes med DI's lederuddannelse

DI's lederuddannelse er for ledere, der ønsker at udvikle deres ledelseskompetencer, så de kan skabe trivsel og resultater i deres virksomhed. De bliver gennem uddannelsen rustet til at løse de opgaver og udfordringer, som dagens og fremtidens ledere står overfor.

At sende ledere på uddannelse er ikke kun en investering i den enkelte leder, men også en strategisk fordel for virksomheden. Stærke ledere skaber mere effektive og tilfredse teams, hvilket fører til øget produktivitet, lavere medarbejderomsætning og en styrket virksomhedskultur. Dette gør lederuddannelse til en værdifuld investering i virksomhedens fremtidige succes.

Det var også én af årsagerne til, at Sofie Østerby Mogensen fra EMENTO deltog i DI’s lederuddannelse. Her deler hun sin erfaring med uddannelsen, som ikke kun har styrket hende som leder og klædt hende bedre på til ledelsesopgaven anno 2024, men også inspireret hendes generelle tilgang til ledelse.

En vilje til at forbedre mit lederskab

- En varm anbefaling fra min egen leder, der havde været på samme uddannelse for nogle år siden, ledte mig til DI's lederuddannelse, forklarer Sofie. Hun lægger vægt på vigtigheden af at udforske nye strategier og metoder for ledelse, som kan implementeres i hendes daglige arbejde.

- Jeg valgte at deltage på DI’s lederuddannelse, fordi jeg altid gerne vil styrke og videreudvikle mine ledelseskompetencer. Helt konkret ønskede jeg at bringe nogle nye værktøjer og metoder ind i mit daglige arbejde hos Emento til gavn for mine medarbejdere.

En unik adgang til et fortroligt netværk, seneste viden, og nye perspektiver

Det, der under uddannelsen gjorde størst indtryk på Sofie, var muligheden for at interagere med ledere fra et bredt spektrum af virksomheder og brancher.

- Det er enormt inspirerende at udveksle erfaringer og dele udfordringer på tværs af brancher - og hvis vi et øjeblik glemmer vores forskellige baggrunde, så er det jo i bund og grund mange af de samme arbejdsopgaver og udfordringer, vi står med, siger hun. Denne mangfoldighed af perspektiver har styrket hendes forståelse for, at selv om konteksten kan variere, er de ledelsesmæssige udfordringer ret universelle.

 

 

Sofie Østerby Mogensen
Det er enormt inspirerende at udveksle erfaringer og dele udfordringer på tværs af brancher. Sofie Østerby Mogensen

 

Lederens særlige ansvar for at udvikle egne kompetencer

Sofie understreger, at lederuddannelse ikke kun handler om at tilegne sig nye færdigheder, men også om at forstå dynamikken i menneskelig udvikling og trivsel under ens ledelse.

- Som leder har man et ansvar, ikke bare for at løse en opgave, men et ansvar for andre menneskers udvikling og trivsel. Uanset hvor dygtig en  leder man er, tror jeg , at alle har gavn af at få nye perspektiver på ledelsesopgaven. Vi har alle vores spidskompetencer, ligesom vi helt sikkert også alle har nogle områder, hvor vi kan forbedre os. Uddannelse handler ikke kun om at mestre nye værktøjer og processer, men i høj grad også om at lære af andres erfaringer og måder at angribe en opgave.

Udgangspunkt i konkrete cases for optimal læring

Sofie fremhæver undervisernes evne til at integrere praktisk læring gennem cases. Det giver nemlig mulighed for med det samme at anvende teorierne i virkelige scenarier.

- Undervisningen har været bygget op omkring øvelser og cases, som vi har arbejdet med i praksis på mange forskellige måder. Personligt lærer jeg bedst ved at arbejde med hands-on metoder, og det har jeg i dén grad fået mulighed for på DI’s lederuddannelse. Faktisk har vi haft meget lidt traditionel “tavleundervisning”, men derimod er vi gået meget praktisk til værks. Det har uden tvivl styrket mit udbytte af uddannelsen, så stor ros til underviserne.

Med en blanding af teoretisk viden, praktisk erfaring og netværksbygning tilbyder uddannelsen en unik udviklingsmulighed for dig, der stræber efter at blive endnu bedre leder.

Anne Birgitte Lindholm

Anne Birgitte Lindholm

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4522
  • Mobil +45 5218 5929
  • E-mail anbl@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.