Hør mere om de nye regler – de såkaldte ”Quick fixes” - på vores gratis medlemsmøde den 2. december kl. 8.00 – 11.00.

25.11.19 DI Handel Nyheder

Nye momsregler per 01. januar

Handler din virksomhed med andre EU-lande, så vær opmærksom på nye momsregler. Du kan høre mere på DI’s medlemsmøde.

EU har vedtaget fire Quick Fixes, der skulle gøre hverdagen lettere for virksomhederne. De nye regler indeholder positive og negative elementer, men fælles for alle 4 ”Quick Fixes” er, at det berører alle virksomheder, der handler med andre EU-lande. De nye regler træder i kraft den 1. januar 2020, og de sidste lovændringer behandles i disse dage i Folketinget.

Hør mere om de nye regler – de såkaldte ”Quick fixes” - på vores gratis medlemsmøde den 2. december kl. 8.00 – 11.00. I samarbejde med Deloitte’s eksperter vil DI se på de nye regler med fokus på, hvordan de håndteres i praksis. Vi har indledningsvisbedt vores Momspanel om at stille Deloitte 10 konkrete spørgsmål, som vil blive besvaret undervejs.

Som deltager har du også mulighed for at stille spørgsmål, da vi i programmet har indlagt tid til at drøfte de enkelte temaer.

Medlemsmødet er afholdt, men kan streames her: Medlemsmøde om nye momsregler

Har du brug for hjælp?

I DI Handel sidder juridisk chefkonsulent Cecilia Mårtensson klar, hvis du har brug for hjælp til juridiske problemstillinger inden for B2B og B2C handel.

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 08.30-15.00

Telefon: 3377 3398

Mail: cesm@di.dk

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold