Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende IT-eksperter og holder oplæg på DI Handels netværksdag den 23. maj 2019.

06.05.19 DI Handel Nyheder

Teknologistorm med udsigt til orkan

NETVÆRK: Digitalisering af handelsvirksomheder er på agendaen, når en af Danmarks førende IT-eksperter og journalist Nikolaj Sonne holder oplæg på DI Handels netværksdag den 23. maj 2019 om bl.a. IOT, kunstig intelligens og servicebots.

Den teknologiske udvikling galopperer afsted. En ny smartphone har i dag nogenlunde samme regnekraft, som verdens hurtigste computer havde for 20 år siden. Alt er forbundet, og fremtiden er ikke, hvad den har været. Den er mere gak og på mange måder nok tættere på, end vi tror - og fremtiden er mere global og digital end nogensinde – og det mærkes i vores arbejde i danske og internationale handelsvirksomheder.

Nikolaj Sonne er en af Danmarks førende IT-eksperter med skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Derfor har DI Handel valgt at invitere ham ind som oplægsholder på netværksdagen den 23. maj. 2019.

Her vil han med sin evne for at kombinere høj faglighed med bred appel dykke ned i emnet digitalisering af handelsvirksomheder. Om eftermiddagen går vi som sædvanligt ud i vores respektive netværk: Salg, marketing, e-handel og kundeservice.

3 digitale benspænd

Denne formiddag i DI Handels netværk vil Nikolaj Sonne særligt sætte fokus på tre digitale benspænd – nemlig IOT, kunstig intelligens og servicebots. Gennem hans arsenal af metaforer, ironi og passion vil han gøre emnet levende og relevant – uanset teknologisk indsigt. Således vil han smitte os med sin begejstring og nysgerrighed for den teknologiske verdens fremskridt.

Nikolaj Sonne er uddannet journalist og arbejdede fra 2009-2018 som vært på tech-programmet ”So ein Ding” hos Danmarks Radio. Tidligere arbejdede Nikolaj som journalist og redaktør på gadgetmagasinet, ”GEAR”, hvor han vandt FDIM’s pris ”Bedste Danske WebTV” tilbage i 2008. 

Læs mere om DI Handels netværkskoncept her.

Læs mere om DI Handels salgsnetværk, marketingnetværk, e-handelsnetværk, kundeservicenetværk

Liv Thøger-Aldahl
Skrevet af:

Liv Thøger-Aldahl

Relateret indhold