Johs. Pedersen fremstiller reservedele til klassiske biler og er på opfordring fra mentor i Danfoss Drives kommet i gang med 3D print gennem en billig printer.

Video: Marie Victoria Nedergaard
09.01.19 DIB Nyheder

Video: Kom godt i gang med 3D-print

I 2017 sparede Danfoss mere end 400.000 Euro på at 3D-printe. De har givet deres erfaringer videre til Johs. Pedersen, der nu vil se på, hvor 3D-print kan give værdi i virksomheden, der fremstiller reservedele til blandt andre Porsche og VW.

Danfoss Drives har inspireret den mindre virksomhed Johs. Pedersen til at komme i gang med 3D-print. Det er sket gennem AM Inspire, der er et inspirationsforløb til danske SMV’er, der er nysgerrige på, hvordan 3D print med fordel kan bruges i produktionen.

AM Inspire er sat i søen af Dansk Industri og Dansk AM Hub og er i al sin enkelthed et forløb med to sparringsmøder mellem en produktionsvirksomhed og en inspirator, der kommer fra en virksomhed, der er kommet i gang med at bruge 3D print.

Som det beskrives i videoen ovenfor har Johs. Pedersen, der fremstiller reservedele til klassiske biler som Porsche og VW, gennemgået forløbet sammen med Danfoss Drives, der er så godt i gang med 3D print, at de i 2017 sparede mindst 400.000 Euro på selv at 3D-printe. Johs. Pedersen har nu en stor forventning om, at 3D-print skal reducere deres ”time to market” væsentligt.

Læs mere om AM Inspire

Fakta

Test 3D-print på SMV-konferencen

Til DI's SMV-konference 30. januar har du mulighed for at høre om, hvordan 3D print med fordel kan anvendes i produktionen. Hør om DI’s og Dansk AM Hubs tilbud og et gratis inspirationsforløb AM Inspire, til virksomheder der nysgerrige på 3D print.

Protech Danmark Aps vil være til stede med to printere.

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Anne-Louise Graves Sandby-Møller

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4926
  • Mobil +45 2670 0636
  • E-mail algs@di.dk

Relateret indhold