18.11.20 DIB Nyheder

Ansøgning til rentefrit lån åbnes igen

Regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier har vedtaget, at virksomheder igen kan søge om et rentefrit momslån eller lønsumsafgiftslån.

Ligesom det var muligt i forsommeren 2020, kan virksomheder nu igen søge om et rentefrit momslån eller lønsumsafgiftslån.

Genåbningen er vedtaget af regeringen og et bredt flertal i Folketinget, fordi mange virksomheder stadig er økonomisk påvirket af coronasituationen. 

På skat.dk/corona kan man læse mere om, hvordan man søger, og om de kriterier, virksomhederne skal opfylde for at få et lån. På siden finder man også anden information om regeringens hjælpepakker på skatte- og afgiftsområdet, herunder om de udskudte frister.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Hvis du har spørgsmål, eller brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på enten hjpak@di.dk eller 3377 3377

Se mere om hjælpepakker til danske virksomheder

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lene Nielsen

Lene Nielsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3563
  • Mobil +45 2949 4402
  • E-mail lni@di.dk

Relateret indhold