DI's første digitale fremstød gik i november til Holland sammen med HKH Kronprinsen.

Video: Sarah S. Meier og Jonas Ravn
21.12.20 DIB Nyheder

DI skruer op for digitale eksportfremstød i 2021

Coronakrisen har  skåret kraftigt ned i de fysiske rejser - men døren til eksport kan også åbnes digitalt

2020 blev et år i COVID-19s tegn, der krævede nye digitale løsninger for at forbinde Danmark med resten af verden. Det digitale spor fortsætter ind i 2021 for DI's afdeling for Global Markedsudvikling, hvor den betydelige digital jordomrejse via adskillige webinarer og virtuelle fremstød vil fortsætte.

Se listen over digitale fremstød i 2021

I 2020 giv turen blandt andet til Holland sammen med HKH Kronprinsen og en række danske energivirksomheder. Det nye format rummede en digital åbningskonference, et interaktivt virtuelt univers til promovering af danske løsninger og muligheden for at deltage i online sektorspecifikke rundbordsmøder – næsten som var det et fysisk fremstød.

Pandemien har tvunget os til at tænke nyt, og med det har vi fået nye redskaber til at besøge udenlandske markeder helt uden at rejse. Fremtiden er endnu uvis, men vi tager vores digitale erfaringer med ind i 2021.

4.600 deltagere i webinarer

Vi fortsætter derfor de første par måneder af 2021 med de digitale løsninger og byder her på en del webinarer om markedsmulighederne i blandt andet den østlige del af Europa samt digitale B2B møder mellem danske og indiske virksomheder.

Vi oplever nemlig et højt engagement blandt vores virksomheder til de digitale muligheder, som vi har kunnet udbyde i 2020, hvilket kan ses ved, at vi i alt har haft ca. 4.600 deltagere til vores webinarer og over 300 deltagere til vores digitale fremstød.

Men vi håber også på, at vi snart igen kan rejse ud sammen på vores mange planlagte eksportfremstød og messer, som fordeler sig på flere kontinenter i verden. 

Læs også: Seks tip til eksport i 2021

Fakta

WEBINARER I 2021

Eksempler på DI’s digitale eksportfremstød i 2021:  

  • januar:  B2B-møde om fødevarer og ingredienser i Indien
  • januar: Om markedet for digital sundhed i Rumænien
  • januar: Markedsmuligheder i Central- og Østeuropa
  • februar: Potentialet i Georgiens energisektor

Kalender opdateres løbende her 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Camilla Mai Petersson
Skrevet af:

Camilla Mai Petersson

Jens Holst-Nielsen

Jens Holst-Nielsen

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3017
  • Mobil +45 2060 6986
  • E-mail jhn@di.dk

Relateret indhold