Fra venstre: John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune, Simon Spang Nielsen, prismodtager og Kim Frimann, formand DI Lolland-Falster.

Foto. Lars Magnus Lund Christensen
09.12.20 DIB Nyheder

Hæder til dygtig kleinsmed fra Nordic Sugar

Simon Spang Nielsen har været en af de bedste elever nogensinde hos Nordic Sugar. Derfor vinder han DI Lolland-Falsters Lærlingepris 2020.

Kleinsmed Simon Spang Nielsen har leveret et særdeles flot arbejde under sin uddannelse hos Nordic Sugar i Nykøbing Falster. Og han har gennemført sit skoleophold med meget høje skriftlige karakterer. Derfor vinder han DI Lolland-Falsters Lærlingepris 2020.

- Simon har været en af de bedste elever nogensinde hos Nordic Sugar. Han leverer altid et flot og fejlfrit stykke arbejde. Under skoleopholdene har han præsteret flot og fået karakterer i den højeste ende af skalaen. Samtidig har han været en god kollega, som vi er rigtig glade for at have hos Nordic Sugar, siger Søren Laust Faurskov, Service Manager hos Nordic Sugar.

Læs også: Kleinsmed-lærling løb med flot pris

Har deltager to gange i DM i Skills

Inden Simon Spang Nielsen begyndte i lære som kleinsmed hos Nordic Sugar, havde han gennemført en HTX-uddannelse. Simon er blandt de dygtigste, og derfor har han to gange deltaget i DM i skills.

- Jeg er helt overbevist om, at Simon kan nå langt, hvis han vælger at fortsætte sin nuværende udvikling. Han har allerede vist, at han har mod og motivation på at uddanne sig og kombinere det boglige med det praktiske. Derfor var det også let for os at indstille Simon til denne pris, da han er et forbillede for andre, siger Søren Laust Faurskov.

DI Lolland-Falster uddeler hvert år en lærlingepris, som tilfalder en elev eller lærling, der har udmærket sig fagligt eller socialt hos den virksomhed, hvor han eller hun er i praktik.

- Når vi i DI Lolland-Falster uddeler en lærlingepris, er det for at anerkende de dygtige lærlinge og elever, som kan være til inspiration for andre. Vi har brug for dygtige unge med erhvervsuddannelse, da vi i de kommende år i endnu højere grad kommer til at mangle faglært arbejdskraft, siger Kim Frimann formand for DI Lolland-Falster.

Prisen blev uddelt på Nordic Sugar i Nykøbing Falster tirsdag den 8. december kl. 14. Borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder og formand for DI Lolland-Falster Kim Frimann overrakte prisen.

Læs også: Initiativpris To Øl City trodser coronakrisen

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Lars Magnus Lund Christensen

Lars Magnus Lund Christensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3087
  • Mobil +45 4127 2838
  • E-mail lmlc@di.dk

Relateret indhold