App'en Smittestop kan downloades fra App Store eller Google Play

Foto:Sundheds- og ældreministeriet
29.06.20 DIB Nyheder

DI opfordrer virksomheder til at anbefale smitteapp

App’en Smittestop kan være god hjælp mod, at coronavirusset genblomstrer i Danmark. Det mener DI, der opfordrer virksomheder til at fortælle deres medarbejdere om den.

18. juni udkom app’en Smittestop. Den er er udviklet af Sundheds- og Ældreministeriet, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen, Statens Serum Institut, Digitaliseringsstyrelsen og Netcompany.

- Hensigten med app’en er, at vi hjælper hinanden med at stoppe smittekæder. Det kræver, at så mange som muligt downloader og bruger appen, og derfor opfordrer vi virksomheder til at fortælle deres medarbejdere om appen og opfordrer dem til at bruge den, siger Lars Frelle-Petersen, medlemsdirektør i Dansk Industri.

Han fortæller, at Dataeetisk Råd har været med på sidelinjen i udviklingen af app’en, og at den lever op til de bedste standarder for beskyttelse af personoplysninger.

- På den måde er app’en også et eksempel på ansvarlig brug af data, og det kan give værdifulde erfaringer til udvikling af fremtidige løsninger, der kan komme os alle til gode, siger Lars Frelle-Petersen.

Hent appen Smittestop 

Læs også: Virksomheder jubler: Gratis vejrdata åbner store muligheder

Info om COVID-19

Find DI’s og myndigheders hjælp, links og kontaktpersoner på dette site, hvor du også kan se arbejdsgivernes FAQ og DI’s svar.

Få vejledning om coronavirus

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Christian Hannibal

Digitaliseringspolitisk chef

  • Direkte +45 3377 3349
  • Mobil +45 2064 4872
  • E-mail chhn@di.dk

Relateret