Nogle medarbejdere er med på længere transporttid, hvis det er muligt at arbejde hjemme nogle dage, fortæller Pernille Erichsen, chef for DI ledelse og virksomhedsudvikling.

Foto: Getty
07.09.21 DIB Nyheder

Nu kan du få hjælp til hybridarbejde i DI

Mange DI-medlemmer omstiller sig til en fremtid med hybridarbejde. Nu kan du som medlem få adgang til viden, inspiration og personalejuridisk rådgivning om hybridarbejde i DI.

Hvordan leder man et team, der arbejder hjemmefra flere dage om ugen? Hvilke forretningsområder kan løses virtuelt – og hvilke kræver, at vi fortsat mødes? Skal man egentligt lave en APV i sin egen stue?

DI får flere og flere spørgsmål fra DI’s medlemmer, og det er der god grund til. Der er ikke et klart facit på fremtidens hybride arbejde, så man må prøve sig frem.

Derfor lancerer DI en særlig indsats om hybridarbejde og en ny digital platform, hvor DI-medlemmer kan finde viden, værktøjer og personalejuridisk rådgivning. Derudover vil medlemmerne få adgang til kurser, netværk og faglige artikler om hybridarbejde.

Læs også: Hybridarbejde er new normal i Siemens

Flere fordele i hybridarbejde

Pernille Erichsen, chef for DI ledelse og virksomhedsudvikling, mener, at der er flere fordele ved hybridarbejde for DI’s medlemmer.

- Vi kan se på de virksomheder, der er i gang, at muligheden for at arbejde fleksibelt kan blive attraktivt for medarbejdere med opgaver, der tillader det. Det kan også være en mulighed for at rekruttere bredere geografisk, da nogle medarbejdere er med på længere transporttid, hvis det er muligt at arbejde hjemme nogle dage, fortæller Pernille Erichsen.

Hun pointerer, at der også følger udfordringer med hybridarbejdet. Derfor kan man også finde artikler med gode råd og erfaringer fra andre virksomheder på hjemmesiden. 

Læs også: Microsoft: Fremtidens arbejde er hybrid

Som DI-medlem har du 18.000 sparringspartnere

Pernille Erichsen er meget optaget af udviklingen på området, der har stor betydning for mange DI-medlemmer. Derfor er der også lagt stor vægt på at få medlemmernes erfaringer, viden og løsninger i spil:  

-Vi oplever, at der er stor interesse for de muligheder, der er i det hybride arbejde. Men der er også usikkerhed om, hvordan man egentlig implementerer det i praksis. Hvis du som virksomhed skal træffe store beslutninger om det hybride arbejde, kan du bruge DI og nogle af de 18.000 andre medlemmer som sparringspartner, siger Pernille Erichsen.

DI’s nye, digitale platform om hybridarbejde vi løbende blive opdateret med ny viden og medlemstilbud.

Vil du vide mere: Kontakt chefkonsulent Christine Secher, ansvarlig for DI’s indsats om hybridarbejde: chse@DI.DK, 33774769. 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Christine Secher

Christine Secher

Fagleder, Tværgående projekter & kommunikation, Future of Work

  • Direkte +45 3377 4769
  • Mobil +45 2976 2320
  • E-mail chse@di.dk

Relateret indhold