Mange ledere i små og mellemstore virksomheder er udfordret på det samlede overblik på grund af den store mængder af nye krav og regler fra EU.

Foto: Getty Images
16.10.23 DIB Nyheder

Er din virksomhed ansvarlig – tjek det online

Forventningerne til virksomheders påvirkning af mennesker, miljø og samfund stiger. Nyt onlineværktøj giver mulighed for at tjekke om din virksomhed lever op til kravene.

ESG, CSRD, ESRS og taksonomiforordning. Forkortelser og lange ord om lovgivning står i kø for at fortælle virksomheder, hvordan de skal agere ansvarligt i henhold til gældende og kommende lovgivning.

Det kan hurtigt blive svært at finde rundt i. Men med virksomhedsguidens værktøj ”ansvarlighedstjekket” kan du se, om din virksomhed lever op til kravene.

Ansvarlighedstjekket er især målrettet små og mellemstore virksomheder, der vil arbejde med deres bæredygtige indsatser, styrke deres ansvarlighed og sikre, at de er på forkant med krav og forventninger fra omverdenen.

DI’s chef for erhvervsfremme Jes Lerche Ratzer ser et godt potentiale i det nye værktøj. Han henviser til, at mange ledere i små og mellemstore virksomheder er udfordret på det samlede overblik på grund af den store mængder af nye krav og regler fra EU.

- Her kan værktøjer som Ansvarlighedstjekket hjælpe virksomhederne med helt konkret hjælp, som kan ruste dem til bedre at håndtere de nye krav, og dermed styre virksomheden i den rigtige retning, siger han.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jes Lerche Ratzer

Jes Lerche Ratzer

Chef for erhvervsfremme & regional udvikling

  • Direkte +45 3377 4518
  • Mobil +45 2674 2891
  • E-mail jelr@di.dk

Relateret indhold