Privat eksportrådgivning til fx analyser af nye eksportmarkeder eller salgskanaler kan ofte være nøglen til at omsætte virksomhedernes eksportambitioner til konkret handling, siger Jes Lerche Ratzer, chef for erhvervsfremme i DI. 

15.11.23 DIB Nyheder

Søg op til 150.000 kr. til eksport på nye markeder

Med tilskud på op til 150.000 kr. fra SMV:Eksport kan du få hjælp til at få succes på et nyt eksportmarked. Puljen åbner den 20. november.

"Det kan booste vores eksport, når vi får målrettet hjælp fra dygtige rådgivere."

Sådan siger Henrik Agergaard Hansen, marketingchef hosvirksomheden Indura, i en nyhed fra Erhvervshus Sjælland, der præsenterer muligheden for at få op til 150.000 kroner i tilskud til en rådgiver, der kan hjælpe med at få succes på et nyt eksportmarked.

Ansøgningsperioden til puljen på 6 millioner kroner går fra  20. nov. 2023, kl. 08:00 til den 27. nov. 2023, kl. 23:59. Ifølge erhvervshuset tildeles tilskuddet efter et pointsystem, så det betaler sig at forberede sin ansøgning grundigt.

virksomhedsprogrammet.dk kan du finde meget mere information om SMV:Eksport, ligesom du kan finde inspiration fra andre virksomheder, der har benyttet sig af programmet.

- SMV:Eksport har vist sig at være nyttigt redskab for SMV’er, der ønsker at få fodfæste på nye eksportmarkeder. Hjælpen til at købe privat eksportrådgivning til fx analyser af nye eksportmarkeder eller salgskanaler kan ofte være nøglen til at omsætte virksomhedernes eksportambitioner til konkret handling, siger Jes Lerche Ratzer, chef for erhvervsfremme i DI. 

Læs også: Digitalt værktøj giver virksomheder overblik over søgte tilskudsmidler

Husk også, at eksportsalget med stor fordel kan digitaliseres. Læs meget mere om mulighederne for e-eksport 

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Marie Agerbæk Poulsen

Marie Agerbæk Poulsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3041
  • Mobil +45 5124 7549
  • E-mail mapo@di.dk

Relateret indhold